Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecial do wora temat o transwestytce HIM

Polecane posty

Gość gość

ale wszyscy chyba fotę widzieli :D

Gość gość
No i dobrze.

Gość gość
i tym samym policja nie ustali kto napisał temat, bo nie ma go juz na serwerze :D cóż za peszek pierdolona w dóópę szmato :D 300 zł wydane w sądzie poszło się pierdolić :D:D:D:D:D zdychaj srysia śmierdząca padliną szmato !!!

Mam inny temat i screeny ;) Twoje konto za nie długo zostanie skasowane. Zgłosiłam Cię. Między innymi jeden z 14 screenów na Ciebie zrobionych a to co z edytowałeś nic Ci to nie da. Ukarany zostaniesz karą pieniężną a ja za to polecę sobie do Grecji ;) http://www.fotosik.pl/zdjecie/62bba29c2682c537

Cykor z edytował wszystkie swoje tematy i odpowiedzi, ale na nic Ci to da ponieważ mam screeny a poza tym z gościa nie będziesz anonimowy. Każdy zna Twoją pisownie. Takie dno jak ty musi być ukarany ponieważ nie nauczysz się nigdy więc wybacz jak dostaniesz pismo na sprawę sądową ahh ;)

I jak to kiedyś napisałeś karma wraca tak to prawda :) Widok Twojej karmy mnie strasznie zadowoli :)

Gość gość
hehehe taa sprawę zaocznie w e-sądzie w Lublinie ;)

Wypowiadasz się z gościa, widzę, że się bardzo pilnujesz. Nic Ci to nie da :) tchórzem jesteś a nie facetem.

Tym razem miarka się przebrała :) To co robi ten tchórz jest karalne i musi za to ponieść konsekwencję. Nie mogę się doczekać aż na sprawie sądowej spojrzę mu w twarz ;)

Gość gość
Hahahaha na jednej z zakładek wiedziałem temat o Grzegorzu Małpovie :D:D:D:D:D:D you made my day :D:D:D:D choć ty za świeża jesteś żeby wiedzieć kto to Małpov :D

Gość gość
mnie śmieszyły placki HIM:D jak latała ta fota to myślałam że to cycki jakiejś 50-letniej baby, jak sie dowiedziałam że te zwisy są HIM to nie dziwie się że facetom nie stoi przy niej:D