Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrezygnowałam ze studiów, bo rodzina robi mi wiochę przy współlokatorkach

Polecane posty

Gość gość

Stwierdziłam, że nie mam najmniejszych szans na wyrwanie się z wiochy nawet gdybym została panią prezes wielkiej korporacji, oni będą mnie odwiedzać i ośmieszać całe życie

Gość gość
hahaha...dobrze zrobilas :D pewnie ta wiocha c****asuje

Gość gość
zapewniam , ze jeszcze za nimi zatęsknisz ;) i moim zdaniem wstydź się raczej przed sobą wstydząc się własnej rodziny !:(

Gość gość
Byłam na 1 roku studiów dawno temu i przyjechała do mnie na stancję mama lat 44. Właściciele stancji trzy razy ją pytali czy na pewno ma tylko tyle lat, wyglądała bowiem na 55. Styrana kobieta była, na ciuchy zawsze skąpiła, bo trzeba "oscyndzać"ale poza tym na poziomie. Zdawała nawet do średniej szkoły, ale matka ją na tę wieś ściągnęła spowrotem bo pracowita taka. Nie widziałam jednakowoż powodu, żeby się za nią wstydzić, a na roku na 120 osób było nas wtedy dwie studentki pochodzenia chłopskiego.

Gość gość
po co ci studia ? lopata i po sprawie :D

Gość gość
Wiedza przydaje się zawsze. Gdy skończysz studia będziesz miała wielką satysfakcję. I wtedy będziesz już pewno wystarczająco dorosła by rozumieć że rodziny się nigdy nie wolno wstydzić. A na wsi mieszka wiele wykształconych ludzi.

Gość gość
Nie mam nic do ich braku wykształcenia, denerwuje mnie tylko brak logiki w tym co do innych mówią, jakbym mieli upośledzenie umysłowe w papierach