Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladne rzesy

regenerum do rzęs, czy ktoś używał i czy są efekty?

Polecane posty

Gość ladne rzesy

mam dużo rzęs jednak są one krótkie, chciałabym dlatego kupić dobrą odżywkę, jednak mam ograniczony budżet czy regenerum daje efekty? jeśli nie, to czy znacie inną odżywkę, niedrogą która daje dobre rezultaty?

Próbowałam raz ale efekty nie były zbyt widoczne. Może trochę. Jednak ja najbardziej lubie olejek rycynowy. Kosztuje około 5 zł a działą cuda :)

Gość ladne rzesy
właśnie olejek zbyt wiele u mnie nie zdziałał owszem trochę mi je podkręcił ale nic więcej, nie są ani ciemniejsze, ani dłuższe

Gość gość
up

Gość gość
mi troche pomoglo

Gość gość
Mam inną odżywkę, ale nietanią i nareszcie jest efekt :) Przyznam, że nie wierzyłam w te obietnice producentów, a tu proszę; po 3ech miesiącach (ale codziennego) stosowania rzęsy bardzo dłuuugie :)

Gość ladne rzesy
a jaka to odżywka i ile kosztuje?

Gość gość
dermena daje świetne efekty i nie jest droga

Gość gość
widziałam i takie odżywki które kosztuja 200 zł.

Gość gość
no rzeczywiście tanie :P

Gość gość
jest ta, za 30 zł cos, mozna by sprobowac, aczkolwiek nie wiem czy one nie sa naszprycowane mega chemia. balabym sie klasc cos takiego na linie rzes, tym bardziej ze jestem alergikiem i prawie codziennie spuchniete powieki mam

Gość gość
ale jak ktoś nie uczula się to może spróbować

Gość gość
ale w cholere chemii idzie do krwiobiegu.

Gość katrinakasia
używałam regenerum z braku laku. nie miałam najgorszych rzęs, nie były jakoś spektakularnie gęste i długie ot co- zwykłe rzęsy. zaczęłam jej używać zgodnie z zaleceniami producenta i co się później okazało, po 2 tygodniach rzęsy przerzedziły mi się tak, że wyglądałam tragicznie. odstawiłam natychmiast, i po 2 tygodniach znowu wszystko wróciło do normy. znajoma także używała i mówiła, że jej również wypadły te najlepsze rzęsy. nie polecam.

Long 4 Lashes działa tylko wtedy kiedy jest w użytku, tj po odstawieniu to co piękne urosło- wypada ,także też bez sensu. Kombinowałabym z olejkiem rycynowym, który można stosować nie tylko na rzęsy, ale i np. na brwi. Dostępny w każdej aptece za 2-3zł.

Gość ladne rzesy
olejek rycynowy na mnie nie dziala

Gość gośc

Kup sobie dziewczyno dobra odzywkę - ja mogę ci polecic Molash. Ja jestem mega zaskoczona jej skutecznością i tym że doskonale po miesiącu stosowania wzmocniła moje rzęsy. Naprawdę się wydłużają. I nie ma tak ze jak przetaniesz stosowac to nagle rzesy zaczną ci leciec. Bo w przypadku tej odzywki tak nie ma.

Gość gość

Inveo dziala.  Troche sie zagescily, ale najwiekszy efekt byl pod wzgledem dlugosci- bylam w szoku jak dlugie niektore rzesy sie zrobily jak sztuczne.