Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja,a okres!

Polecane posty

Gość gość

Hej! Ostatnio zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne.Jestem teraz w trakcie kończenia drugiego opakowania.Jestem mało obeznana i chciałabym się trochę dowiedzieć na ten temat,wiec mam pytanie czy podczas brania tych tabletek będę mieć i krwawienie z odstawienia i zwykły okres jaki miałam przed braniem tabletek?czy tylko samo krwawienie z odsrawieniaa?Ostatni okres miałam 14 kwietnia i wtedy zaczełam brać tabletki a teraz powinnam mieć okres 16 dni temu.Czy to normalne,ze mi się aż tyle spóźnia?

Gość gość
Hmm cos nie tak a na pewno wszystkie tabletki bralas na godzinę ? Lepiej napisz do pani ginekolog na parenting.pl Jeszcze dzis Ci odpowie.

Gość gość
Wielkie dzięki za odpowiedz! :)) czy ty tez zażywasz tabletki?

Gość gość
Kiedys bralam,teraz juz nie. Daylette. Powodzenia:D

Gość gość
I jak brałas to miałas i krwawienie z odstawienia i zwykły okres? Czy bez okresu?

Gość gość 63534
jest tylko krwawienie z odstawienia podczas brania tabletek. Jak krwawienia nie ma to powinnaś przed następna paczką wykonac test ciążowy. Ale jak raz czy dwa sie nie pojawia to nie ma w tym nic złego, chyba że wogóle się dzieja jakies dziwne rzeczy jak długotrwałe plamienia i inne objawy.

Gość gość
Ok,dzięki za informacje juz wszystko wiem :))