Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odejścia i powroty

Polecane posty

Gość gość

odejścia i powroty

Gość gość
autorko, ten temat jest bez sensu, tak jak i wszelkie "odejścia i powroty". człowiek, to nie pies, że przyjdzie zawsze do właściciela. czasem ma się dość czyichś fochów, błazenady, nawyków, nieudolności życiowej, wiecznego podciągania komuś gaci, wybaczania, niańczenia nieudaczników/czek, hospitalizowania uczuć...etc. lepiej stworzyć sobie świat, w którym brak kretynów/kretynek z wybujałym ego :P

Gość gość
lepiej stworzyć sobie świat, w którym brak kretynów/kretynek z wybujałym ego xx masz do wyboru: a. świat alternatywny wewnątrz twojej głowy b. bezludną wyspę co wybierasz?

Gość gość
nie chcę cię drażnić, ale to ty masz coś we łbie nie tak, niestety. próbuję tylko wyjaśnić, że wokół jest masę kretynek i kretynów. życie to nie bajka, w której spotkasz kogoś godnego zainteresowania. to trudne w dzisiejszych czasach. mam to szczęście, że moja dziewczyna studiuje na trudnym kierunku i jest inteligentna, można z nią nie tylko porozmawiać na każdy temat ale i w sposób nie tuzinkowy spędzić czas bo oboje mamy podobne hobby, do tego ja ukończyłem 4 lata temu kierunek, który ona kończy. tak więc, wybierz sobie coś kobicino z tego co napisałaś dla siebie. na zdrowie ci to wyjdzie bo widzę, że masz kłopoty ze znalezieniem sobie kogoś w granicach normy choćby. muszę uciekać, obowiązki. w pracy jestem, niestety 🖐️

Gość gość
ty pracuj pracuje, czasu nie trać nie bądź taki naburmuszony, bo w drzwiach się nie zmieścisz

Gość gość
co ty tam piszesz? jakis poemat chyba, nawet nie chce mi sie tego czytac

Gość gość
Nie widzę nic złego w powrotach o ile dwie osoby zdadzą sobie sprawę ze swoich błędów, choć czasami jest już za późno na powrót.