Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dwóch, trzech dni jestem kompletnie bez sił i energii. A jak u Was?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to kwestia upałów, ciśnienia (jestem homeopatką)czy czego, ale od 2-3 dni ciągle ziewam, jestem niedospana, bez siły, taka flegmatyczna, już samej siebie mam dość. Wczoraj poćwiczyłam w ciągu dnia, myślałam że to doda mi pary ale nic z tego. Jak u Was? DObrze sie czujecie? A może macie jakieś sposoby na takie samopoczucie? Parę dni temu skończył mi się okres, powinnam tryskać optymizmem i energią, tymczasem ja śpię na stojąco.

Gość gość
No ja tak mam od urodzenia

Gość gość
He he śmieszni jesteście ludzie...ja cierpię na bezsenność codziennie budzę się o 3-4 i już nie mogę zasnąć. Jestem w 6 mc ciąży, mam 10 mc dziecko którym zajmuje się 24/7 a sił mam więcej niż mój mąż. Chodzę sprzątam, gotuje i jest fajnie

Gość gość
Śmieszni bo co? Bo ty taka bohaterka? Prowadzę (to ja, autorka) firmę (jest przy domu, mam 3 pracowników, totalnie męskiej branży), mam pod opieką 2.5 letnią córkę i bliźniaki w wieku 11 lat, których muszę dopilnować z nauką, obowiązkami i innymi rzeczami, bo są tak rozbrykani, że sami na wiele rzeczy nie wpadną, bo wszystko jest ważniejsze. Jestem samotną matką, mój mąż nie żyje, żeby wszystko ogarnąć wstaję codziennie od 5 lat o 5:30, a kładę się około północy. Na urlopie ostatni raz byłam 6 lat temu, nie licząc może okresu końcówki ostatniej ciąży i 3m laby w domu, kiedy nie musiałam nawet wychodzić do swojego interesu. Więc - z całym szacunkiem - w buty sobie swoje "śmieszni jesteście ludzie" sobie wsadź :)

Gość gość
TO się ciesz. Nie każdy ma takie zdrowie. Poza tym nie życzę Ci tego ale żebyś kiedyś nie musiała doświadczyć tego jak to jest jak brakuje sił.

Gość gość
09:55 ty dziękuj Bogu jak że masz tyle energii a nie z innych sie śmiejesz. Prymitywnie się zachowujesz

Jesteś meteopatą, a nie homeopatyczką :) Ale mam podobnie, na zmiany ciśnienia reaguję ospałością i bólami stawów

Gość gość
To straszne uczucie.... Taki bezwlad ciała i umysłu. Ktoś powie lenistwo... Nikomu tego nie życzę, bo to okropne czuć taką niemoc.

Gość gość
9:55 No wlasnie Ty jedynie "chodzisz, sprzątasz, gotujesz i zajmujesz sie 10mc dzieckiem a autorka ma wiecej na głowie. Gdyby jej mysli zaprzątalo jedynie czy pranie zdąży wyschnąć a obiad bedzie na trzecia to tez by nie miała powodów do narzekania. Twoje "heheszki" wynikają z niewiedzy jak ktos inny moze zyc i w sumie z wąskich horyzontów. Machnij se jeszcze trzecie jak za 3 mc urodzisz-wtedy bedziesz miała tyle ile autorka!

Gość gość
A wszystkie odpowiedzi pisała autorka heh

Gość gość
Ja akurat od paru dni się dobrze czuję ale rozumiem Was doskonale poniewaz bardzo często mam takie samopoczucie i brak sił do czego kolwiek, taka słabość i zwiotczalosc jakbym miała zaraz zemdlec czy skonac. Ja choruje na spazmofilie i nerwice a do tegp mam niskie ciśnienie więc wiem skąd u mnie takie zmęczenie i dramat :(

Gość gość
Ja tak mam od kilku miesięcy. Wstaję rano tak samo śpiąca i zmęczona jak wieczorem. nawet w dni wolne, kiedy śpie dłużej (a właściwie drzemię, bo co chwile sie budzę) jestem niewyspana. Do tego jestem kompletnie pozbawiona sił. Chodzę na fitness, ale muszę się do tego zmuszać, a kiedyś biegałam z zapałem. Zastanawiam sie czy to nie tarczyca, bo nigdy wcześniej tak nie miałam. No chyba, że to już starość. :(

Gość gość
Dziewczyny, ja miałam podobnie ale też przez kilkanaście tygodni, już pomyślałam, że to nienormalne i mi coś dolega. Poszłam do lekarza, dostałam skierowanie na badania i wiecie co wyszło?? Niedobór magnezu i cynku. Kupiłam suplementy (zwykłe za kilkanaście zł w aptece, ale pojedynczy cynk i pojedynczy magnez, nie jakieś miksy) i po 2 tygodniach brania poprawa była gigantyczna. Spróbuj autorko! Może to jakaś błahostka ;) Ja też jestem i homeo i meteopatką i bardzo reaguję na zmiany pogodowe, to na pewno też nie jest bez znaczenia.