Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie narzekajcie że kobiety są złe bo wy sami

Polecane posty

Gość gość
15:54 faceci wcale nie ignoruja spokojnych. Po prostu aprobuja te manipulanckie, a mozna byc spokojna laska, ale umiejaca maniupolowac innymi

Gość gość
No i nie doczekaliśmy się wyjaśnienia, czemu rzekomo Autorka jest niedojrzała :) Nigdy się już nie dowiemy, a szkoda :) Nie rozumiem, czemu Mędrcy przez duże M znikają z wątku, kiedy tylko poprosi się ich o konkrety i uzasadnienie własnej opinii ale zauważam, że to zjawisko podejrzanie się powtarza :)

Znikaja, gdy maja inne zajecia, jakbys przeczytala to odpowiedzialem na to pytanie. To raz, dwa, w d.pie mam co myslisz o moich zasadnych lub niezasadnych argumentach. Z przyjemnoscia jednak bede dalej pisal( rozmawial o ile masz o czym) to co mam ochote akurat pisac. Jesli lubisz role adwokata, choc w zasadzie ty gosc, autor gosc, jeden pies :-)

Gość gość
trala la la

Gość gość
zawsz szczery, zachowujesz sie jak ulom umyslowy, jak mozna ocenic cos czego sie nie przeczytalo?

Gość gość
Z przyjemnoscia jednak bede dalej pisal( rozmawial o ile masz o czym) to co mam ochote akurat pisac. xx A rób sobie, co ci sie żywnie podoba! Kogo to...

Gość gość
a z tych "niedotychczasowych"? Doświadczenie jest albo nie, z reguły dotychczasowe.

Gość gość
"Znikaja, gdy maja inne zajecia, jakbys przeczytala to odpowiedzialem na to pytanie. To raz, dwa, w d.pie mam co myslisz o moich zasadnych lub niezasadnych argumentach. Z przyjemnoscia jednak bede dalej pisal( rozmawial o ile masz o czym) to co mam ochote akurat pisac. Jesli lubisz role adwokata, choc w zasadzie ty gosc, autor gosc, jeden pies usmiech.gif" Nie udzieliłeś odpowiedzi na pytanie - stwierdziłeś, że autorka jest niedojrzała a jej wynurzenia dziecinne, ponad to piszesz, że powiela mądrości bodajże nawiązując do książki o mężczyznach z Marsa i kobietach z Wenus. To NIE jest uzasadnienie dlaczego autorka rzekomo jest niedojrzała lub to co pisze jest niedojrzałe :) Nie widzę co ma bycie adwokatem do rzeczy, po prostu lubię pociągnąć za język osoby, które nadymają się i przyjmują postawę mędrca w internecie natomiast nie umieją uzasadnić własnych opinii, które przedstawiają z pozycji autorytetu :) Przeważnie z dziwnych przyczyn reagują niezadowoleniem i zaczynają używać dosadnego słownictwa bo ktoś ośmiela się z nimi polemizować. :) Kolejna fascynująca zależność.

Gość gość
a daj Ty spokój

Gość gość
Jedyna konkretna krytyka dotychczas odnosi się do długości posta Autorki co NIE przemawia za dojrzałością lub jej brakiem :) Zauważyłam, że unikasz meritum czyli konkretów - które stwierdzenia autorki o mężczyznach i zadziornych kobietach są dziecinne? :) Oprócz tego ogólniki z pozycji autorytetu i próba tuszowania szyderką braków w sztuce prowadzenia polemiki :)

Gość gość
" gość dziś a daj Ty spokój " A jeżeli nie dam to co się stanie? :) Podpowiem Ci :) Nic!

Gość gość
no nic, najwyżej zmęczysz się, stracisz energię, itp. a szkoda, bo można spożytkować ją na coś innego

Gość gość
zawsze szczery dziś Z moich dotychczasowych doswiadczen to wielu, szczególnie tych co zaprzeczaja usmiech.gif dziwny jest ten swiat xx szybko się uczysz, drogi Zawsze szczery ;)

Gość gość
" gość dziś no nic, najwyżej zmęczysz się, stracisz energię, itp. a szkoda, bo można spożytkować ją na coś innego " Ale mnie to nie męczy :) Mnie to bawi :) Bawi mnie kiedy osoby kreujące się na pseudo-dojrzałych irytuje sprzeciw albo kwestionowanie ich opinii. Ciekawi mnie kiedy zacznie się poziom tego forum - rzucanie odchodami werbalnymi lub wybiegi ad personam :)

Gość gość
a nie, nie, to już było... spóźniłaś się, moja droga

Gość gość
" gość dziś a nie, nie, to już było... spóźniłaś się, moja droga " Na wybiegi ad personam i odchody werbalne? Na tym wątku jeszcze się nie zaczęły :)

Gość gość
a może dla odmiany zaczniemy kulturalnie?

Gość zawsze szczery
Doświadczenie jest albo nie, z reguły dotychczasowe. x celna uwaga, przyznaje

Gość gość
a nie zrobiłam już tego?

Gość gość
no przecież...

Gość gość
Na pewno zaczęła z większą kulturą od osób które rzucają doopami na tym wątku ;)

Gość gość
nawet czasami udaje ci sie być dowcipnym (i tu komentarz: i co z tego v kogo to obchodzi!!)

Gość dama z warkoczem
ej, ale ja adwokatów nie potrzebuję

Gość dama z warkoczem
(takiego komentarza nie przewidziałam, oj, muszę się dużo jeszcze uczyć )

Gość dama z warkoczem
to nie zatrudniaj xx to akurat trafne nie było ;)