Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiiiiczka

Drugi raz do powtórki

Polecane posty

Gość moniiiiiczka

cześć dziewczyny, mam 19 lat, jestem z chłopakiem ponad pół roku, układa nam sie naprawdę cudownie. Dwa tygodnie temu zdecydowaliśmy się na stosunek, zarówno dla mnie jak i dla niego był to pierwszy raz. Jeśli chodzi o mnie, to ból był okropny, ale wspominam to pozytywnie ze względu na niego - był przez cały czas przekochany, bardzo delikatny, troskliwy, cierpliwy i wyrozumiały. Naprawdę, gdyby nie ból, mój pierwszy raz były idealny, a wiem, że rzadko się to zdarza. Poza tym, ten nasz pierwszy seks jakoś tak jeszcze bardziej nas do siebie zbliżył, przez te dwa tygodnie byłam najszczęsliwszą dziewczyną na świecie u boku wspaniałego chłopaka. Ale do wczoraj. Wczoraj uprawialiśmy seks po raz drugi. I tu spotkałam sie z ogromnym rozczarowaniem. Praktycznie od razu przeszedł do sedna sprawy. Zaledwie chwilkę sie całowaliśmy, a on już nakładał prezerwatywe. Nie ściągnął mi nawet koszulki. Byłam w lekkim szoku, nawet nie zdążyłam zareagować kiedy było już po wszytskim... Jak się czułam? Czułam sie jak przedmiot. Chociaż cały czas powtarza że nie uprawiamy seksu, tylko miłość - w tym wczorajszym zbliżeniu nie było ani krzty miłości. Rozumiecie, to było takie, uprawianie seksu wyłącznie dla uprawiania seksu. Co więcej, mam wrażenie że ani przez moment nie pomyślał o MOJEJ przyjemności - w przeciwieństwie do pierwszego razu sprzed dwóch tygodni. Po skończonym stosunku zachowywał sie normalnie, jak zawsze, był kochany i czuły, ale dlaczego w takim razie stosunek wyglądał w ten sposób?! Było mi okropnie przykro, wiec powiedziałam że rozbolała mnie głowa i poprosiłam by odwiózł mnie do domu. Chciałam wszystko sobie przemyśleć, przeanalizować. Wiem, że na pewno muszę z nim o tym porozmawiać, ale jakie jeast wasze zdanie - dlaczego tak diametralnie inaczej to wyglądało? Co myślicie o sytuacji?

Gość gość
Skad jestes ? Spotkajmy sie, to Ci pokaze, jak powinien wygladac seks..... nielight@o2.pl

Gość gość
dziecinna strasznie jestes , nie powinnas uprawiac sexu