Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica oznacza przerwę?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z moim chłopakiem. Jest starszy ode mnie o 7 lat(16,23)E. Wiem, ze może strasznie to brzmi, ale wcale tak straszne to nie wyglada. Mamy wspólne pasje, tematy, rozumiemy sie- jest mi z nim naprawde bardzo dobrze. Na swój wiek jestem bardzo dojrzała, ostatnio odbyła sie rozmowa i mój chłopak zarządał przerwy (do18lat). Boje sie tego, kto wie co bedzie za dwa lata? Ma dość ukrywania sie, ograniczania sie. Nie wiem co robic, nie wytrzymuje bez niego, czuje, ze ta przerwa nie jest potrzebna, lecz on twierdzi, ze jej chce i cieżko mu przemówić cos do rozsądku. Działa pod wpływem emocji i zdarzeń ponieważ niedługo jedzie na wesele i ni tu zabrać mnie ni tu nic.. Jestem zerezygnowana i załamana. Dziewczyny walczyć? Jak zareagować, jak postąpić? Proszę odpowiedzcie jak należy postąpić i czy ktoś miał podobna sytuacje:(

Gość gość
Co to za kretyn. Jaka przerwa? Uważaj że za 2 lata do ciebie wróci :D a w między czasie będzie obracał inne maniurki. Bądźmy szczerzy pewnie zależało mu na jednym a ze mu nie dałaś to szuka innego wyjścia :)

Gość gość
Poważnie tak uważasz? Znam Go troche i taki nigdy nie był. Sama uwazam ze ta przerwa nic nie da, dlatego jej nie chxe, co mam robic?

Gość gość
Gdyby cie kochał to nie rzucałby jakimiś przerwami 2 letnimi, weź przestań. W ogóle by się nie chciał rozstawać a co mówić o tak długim okresie... Ma coś w planach a ty mu po prostu przeszkadzasz, ewentualnie nie chce ci tego wprost powiedzieć że np kogoś ma albo ciebie juz nie kocha i liczy na to że po takim czasie się odkochasz.