Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne ataki seksualne w Niemczech!

Polecane posty

Gość gość
Gość gość
Codzienność w Niemczech...

Gość gość
syf , kiła , mogiła ...degrengolada ten kraj samobója popełnia i moze to i dobrze

Gość gość
Bardzo mnie to cieszy. Im większy burdel im więcej zamachów, tym mniej Berlin, Paryż, Bruksela będzie miała siły, czasu, chęci, by zajmować się Polską. Jest dobrze! :D

Gość gość
gość dziś A jak myślisz, dokąd się to wszystko przeniesie, kiedy Niemcy, Szwecja, UK i Francja upadną?

Gość gość
gość dziś gość dziś A jak myślisz, dokąd się to wszystko przeniesie, kiedy Niemcy, Szwecja, UK i Francja upadną? x Zapytaj najpierw kiedy upadną i w jaki sposób się to wydarzy? Przecież nie jutro, ani za 5 lat, ani za 10, ani za 15. To będzie długi proces. Do tego czasu, powinniśmy (mam nadzieję) na tyle się umocnić, żeby, obronić się przed tym szaleństwem. Mówiąc my, mam na myśli nie tylko Polskę, ale i najbliższych sąsiadów, jak Słowacja, Węgry, Czechy i kto jeszcze ma rozum. Żadne parytety, kwoty, żadna relokacja. Obrona terytorialna, wzmocnienie armii, budowanie świadomości obywatelskiej i oczywiście, to co najtrudniejsze rozwijanie gospodarki.

Gość gość
Polki tu deklaruja, ze lubia dawac bez zobowiazan.

Gość gość
gość dziś To będzie długi proces, ale już się zaczął. Jeśli np. Szwecja dalej będzie prowadziła swoją politykę, to za ok. 50 lat będzie krajem trzeciego świata. Unia Europejska w obecnym kształcie nie ma racji bytu, bo enerdowska komunistka za bardzo rozpędziła się w narzucaniu swojego zdania reszcie Wspólnoty. Najlepiej byłoby ten euroburdel opuścić, tylko co dalej? Znowu pod opiekuńcze skrzydła Matuszki Rossiji?

Gość gość
Trzeba patrzeć w długiej perspektywie. Polska, jeśli nie ma być półkolonią Niemiec i/lub prowincją Rosji, musi działać równocześnie na wielu polach. Naturalny jest sojusz z USA, ale bez robienia łaski :D To musi być robione z głową i w ramach czegoś szerszego, czyli... Koncepcja międzymorza. W ramach tej koncepcji, trzeba pamiętać o buforowej roli Ukrainy i Białorusi. Polska wolna, suwerenna to bardzo trudne zadanie. Nie będzie łatwo. Trzeba pilnie obserwować zmieniające się warunki, by wyczekać właściwych momentów, do właściwych działań. Warunkiem sensownego działania, jest posiadanie suwerennego rządu. To co było do niedawna (ja nie mam zamiaru twierdzić, że PiS to cud miód) to kapitulanctwo i likwidacja państwa na raty. I jeszcze jedno. Jeśli USA odpuściłoby sobie Europę, to jesteśmy skończeni. Myślę jednak, że tak się nie stanie, raczej wiele wskazuje, że będą bardziej obecni, niż przez ostatnie 25 lat. A Szwecja? Nim stała się potężna, nim stała się bogata, była biednym i słabym krajem. Nim napadła na Polskę, była biedna, tylko dobrze przygotowana do wojny. Historia się toczy. Skoro bierzesz pod uwagę, że tak nisko upadnie, to dlaczego my, nie mielibyśmy wznieść się na dawne wyżyny? Historia się toczy wciąż...

Gość gość
USA właśnie powinno odpuścić sobie Europę, bo to ich wina, co się teraz tu dzieje i dlaczego założono ten temat. Narobili gnoju "wprowadzając demokrację" w krajach, które do demokracji dorosną może za 200 lat, a Unia musi zmagać się z konsekwencjami. Tak samo ich plany dotyczące tarczy antyrakietowej to nic innego jak walka z Rosją na terytorium Polski i Rumunii. Przecież taka część tarczy to w razie wojny pierwszy cel rosyjskiego ataku. Mnie najbardziej podobałaby się Unia Wschodnioeuropejska, w której skład wchodziłyby kraje UE leżące na wschód od Odry.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
jak nie chcecie Niemiec bis w Polsce musicie zrobić porządek z ciapatymi i islamem w Polsce, bo ta hydra wciąż się rozrasta

Gość uchodźca
sram na polaków