Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie dziecka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynka ma prawie 5lat chodzi do przedszkola ale tam nie potrafi sobie znaleźć miejsca. Przeważnie chce bawić sie tylko wybranymi zabawkami i tylko gdy ma na to ochotę. Zero dzieci do zabawy. Podczas prac tez zdala od dzieci najgozej jest jak której sie do niej zbliży wtedy bije po glowie. Dla dorosłych jest ok moza poza tym ze dużo opowiada i to niekoniecznie tematów dla dzieci typu bo widziała jak sąsiadka sika albo jak pies ef k rodzil i to ze szczegółami. Wychowywana jest przez matkę ktora pracuje wiec daje rade odwieść ja do przedszkola później przebywa u mnie ja mam swoje dzieci ale one są zupełnie inne i baja sie jej chociaż jest młodsza. Nasze wspólne przebywanie polega w ten sposób ze do kazdej pracy musze ja zabierać i ostro pilnować bo pomysły ma nieziemskie i niczego sie nieboi. Myślimy o wizycie u psychologa ale jak padla przy niej ta propozycja w delikatny sposób zaczela kopać ściany i wic sie w placzu

Gość gość
konieczna jest wizyta u psychologa.... dziecko mialo za malo kontaktu z dziecmi, nie czuje potrzeby nawiazywania relacji z nimi...woli kontakt z doroslymi, tylko ze tu ostroznie bo wszystko wyłapuje co jej sie powie, i w ramach popisywania sie przed doroslymi zaczyna tak mowic