Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szok, dziś matka wysadziła córkę na siku dosłownie 3 metry od wejścia do Biedry!

Polecane posty

Gość gość
gośćhhhhj dziś Ja widziałam psa co się podcieral. I co?? Hę?? Zatkało kakao? xxxxxxxxxxxxxx widać leki nie działają, spoko zwiększymy dawkę :D

Gość gośćhgghj
Jak musisz to zwiększ. Nigdy nie widziałaś jak pies podciera d**e o trawę? To naturalny odruch umożliwiający opóźnienie gruczołów okołoo*****wych. Wystarczy trochę poczytać. Wiedza nie boli serio. I o pracy ośrodka czucia parcia na pęcherz u dzieci również. Powstrzymać to sobie możesz, dziecko nie baldzo.

Gość gość
gośćhhhhj dziś Ja widziałam psa co się podcieral. I co?? Hę?? Zatkało kakao? xxxxxxxxxxxxxxxxx czym chusteczkami ciemięgo?! bo o tym pisała dziewczyna, o kupach i obok nich chusteczkach od podtarcia :O

Gość gośćgghb
Jak na trawie będzie chusteczkach to i może o nią zahaczy. Ciemiego? To taki osobisty przytyk czy po prostu brak bolca?

Gość gość
Jak wychowany pies to będzie takowe chusteczki posiadać. A jak nie to zwykły cham.

Gość gość
ide po popcorn :D :D niezly ubaw! hahahahhahahahahahah

Gość gość
Nic dziwnego, że 3-4 letnie dzieci nie mówią o siku do ostatniego momentu, skoro trzymacie je do tego wieku w pampersie. Odnośnie tematu, zgadzam się z autorką. Ta matka zachowała się niewłaściwie wysadzając dziecko na widoku pod drzwiami sklepu, zwłaszcza, ze 50 m dalej można było to zrobić dyskretnie. Matka uczy dziecko niewłaściwego zachowania, a potem widzimy podpite "obszczymury" w weekendowe wieczory. Tak nawiasem, to chyba powinno się przypilnować dziecko przed wyjściem, aby skorzystało z wc, a w czasie długiego spaceru wstąpić tam gdzie jest możliwość skorzystania z wc. A i coś takiego jak pytanie: młody chcesz siku, chyba też istnieje.

Gość gość
Biedra nie ma kibla aaaaa

Gość gość
gośćgghb dziś tak, tak całkiem przypadkiem leżała obok kupy chusteczka i pies wytarł sobie o nią doope tez przypadkiem :D przypadkiem wg ciebie w każdym krzaku czeka pedofil w wyciągniętą pałą, bo a nuż będziesz chciała się wysikać z córką i się nadziejesz :D ja nie tylko idę po popcorn ale i warke strong :D

Gość gość
Powinna awaryjnie zalozyc pampersa, no co chociaz ze 3l, bo czasami mozna nie zdazyc isc do wc, czy znalez te krzaki.

Gość gość
Nie wierze że3l dziecko nie potrafi powstrzymać sikania przez kilka minut, bo to nie prawda. Potrafił to mój 2latek i większość dzieci w żłobku, nie potrafia ciamajdy pampersowane do 3r zycia które srac tam gdzie stoja beda do 4r.z. bo mamusie im na to pozwalaja. Mieszkania macie przesikane bo dziecko wedle waszej teorii sika pod siebie bo jest "małe" ?!

Gość gość
No a jak dzieciak ma się nauczyć skoro matka ściąga mu gacie gdzie popadnie? Jak z jazdą na rowerze - nie wywrócisz się to się nie nauczysz i nie wierzę, że ktoś ma dziecko które nigdy przenigdy nie zmoczyło majtek narażając się na okropne zapalenie pęcherza. A co do tej, która życzy innej, żeby na starość sikała w majtki: to lepiej na starość sikać pod sklepem? Jak nie będę mogła utrzymać to zacznę nosić pampersy lub się cewnikować, a nie szczać jak zwierzę gdzie bądź.

Gość gość
Powodzenia z cewnikowaniem się.

Gość gość
łeee ,tylko na 3 strony temat o doopie Maryni i udach Maryni,jaka szkoda:-D

Gość gość
Bedzie i na 10 spokojna twoja , dziewczyny dopiero sie rozkrecaja Pozdro wasza Jadzka :)

Gość gość
Jadźka.aj lowiu ju

Gość gość
A co jest nie tak z cewnikowaniem? Wielu ludzi to robi jeśli z powodu choroby nie potrafią utrzymać moczu. Dzieci też to dotyczy. A jak ktoś jest zdrowy to niech sika do kibla zamiast na parking.

Gość gość
Ta matka to zapewne z tego gatunku co paniusie zostawiające obesrane pampersy na ścieżce nad jeziorem- miałam wątpliwą przyjemność ostatnio oglądać. Zwyczajna chamota.

Gość gość
Jeśli mieszka na tym samym osiedlu co jest biedra, a ona powtórzy opisaną akcję szybko przylgnie do niej łatka zwykłego LEJA.

Gość gość
ale na chodnik nasikala, na podłoge sklepowa czy na trawnik? u nas jest biedra, przed nia wlasnie pare metrow trawnik,jakies kamienie,rosliny posadzone... moze dziecko juz popuszczało i trzeba było dzialac natychmiast? nie oceniaj jak nie znasz całej prawdy. moja 3latka tez wola w ostaniej chwili i nie mamy czasu by znalezc wc. wysadzam ja jaknajszybciej,tyle ze oczywiscie nie przed sklepem czy szkola tylko staram się tez isc w jakies krzaczki. no ale trudno mowic o ustronnym miejscu w srsodku miasta? zawsze jest to i tak miejsce publiczne i gdzie by sie czlowiek nie schował to widac. mysle ze grubo przesadzasz cos dzisiaj lewa noga wstalas i musisz sobie znalezc pretekst do narzekania.

Gość gość
A nie wiecie, że jak się z dzieckiem wychodzi, to trzeba je wysikac przed wyjściem? Ewentualnie, jak przechodzimy obok toalety (stacja benzynowa, centrum handlowe), pytam się dzieci, czy chca siku, bo jest okazja. Mam dwójkę dzieci w wieku 3 i 5 lat i jeszcze nigdy nie zdarzyły mi się takie akcje, zeby wysadzać do sikania w takich miejscach, zawsze udawało się coś znaleść - jakies krzaki, zarośla itd.

Gość kosiaraumysłow
Nie przesadzajmy . Psy sikają gdzie popadnie a wy czepiacie sie małego dziecka. Moze zwyczajnie dziecko musiała JUZ sikać.

Gość gość
W takim razie wasze dzieci sa glupsze od mojego kundla który NIGDY nie wysikal sie na chodniku. Czy bedac na środku w centrum handlowym wasze dzieci muszac sikac JUŻ sciagaja majtki np w hm i sikaja? Jesteście w ogóle normalne ?! Dziecko chodzace bez pieluchy potrafi zaczekac i to nawet kilka minut, wiem bo sama mam dziecko i nigdy chodzac już bez poeluchy od 2.5r.z nie zesikało sie twierdzac że musi JUŻ.

Gość gość
szczerz jakoś mnie ta szokująca informacja nie ruszyła...

Gość gość
to jest szok i obrzydliwe???? obrzydiwe jest dla mnie to jak widze lenistwo mamusiek, szczegolnie na placach zabaw. niedalej jak przedwczoraj, dwie takie swiete krowy usiadły sobie na laweczce a trojka bachorow biegała samopas po placu zabaw. pech chce ze mieszkam na parterze, wiec wszystko widze i slysze. One sobie trajkotały w najlepsze a dzieciarnia robila co chciala-mam na mysli wku/r/w/iala ludzi. co chwile slyszałam jak jedna z nich strofuje najstarszego chlopca by zajął sie najmlodszym ale sama odwloka nie ruszyla ani razu nawet jak ten mały beczał bo cos tam sobie zrobil. dyrygowała z doopą przyklejoną do ławki....zadna sie nie podniosła, zadna, i tylko te pretensje do starszych dzieci-czemu mu nie pomozesz?? zrob cos zeby nie plakal!! - DO CHOLERY CZYJE TO DZIECKO-STARSZEGO BRATA CZY JEJ??? ale juz nerwicy dostalam gdy najmlodszy wymyslil sobie zabawe w postaci rzucania wielkiego kamienia na metalowa zjezdzalnie...chyba z 15 razy rzucał tym kamolem trzaskalo sie to niemilosiernie, a te jakby nagle ogluchly...zero reakcji takie pochloniete pociskaniem plotek. maz wyskoczyl na balkon i pyta:co sie dzieje?" to mowie specjalnie na caly glow: jakies osierocone dziecko wali kamolem po zjezdzalni, bo mamuski plotkuja"...hahah udawaly ze nie slysza ale po 5 min zwinely sie z placu zabaw, tępe dzidy, zajete sobą, nawet nie zdazylyby zareagowac gdyby ten maly przytrzasnał sobie łapy tym kamieniem....pewnie mialyby pretensje do calego swiata w tym do starszego chlopca ze go nie pilnuje. to jest wlasnie to wasze posiadanie dzieci-chcecie miec darmowa opieke nad mlodszymi abyscie mogly pier/do/lic z kolezankami. ale czepiacie sie ze jakas matka odsadzila dziecko pod sklepem, aby tego siku nie zrobilo w sklepie...jestescie zalosne!

Gość gość
tu autorka - kątem oka widziałam, że to nie była szybka akcja tylko matka spokojnie ściągnęła córce majtki i ją wysadziła. Kałuża była spora i to było centralnie na betonie, puzzlach betonowych przy wózkach :O 50metrów dalej był dziki park, nie wierzę, że nie mogła z nią tam dobiec i tam ją wysadzić. Następnym razem wysadzi ją na środku marketu bo dziecko będzie chciało siku tu i teraz i natychmiast :O

Gość gośćjvvjvj
A mnie by nie oburzyla plama moczu tylko sposob wychowania, potem ta dziewczynka bedzie du/pe i reszte wystawiac na widok publiczny... Ja nigdy bym tak nie zrobila bo nie wiem czy w tlumie osob otaczajacych nie ma jakiego pedofila czy zbomola, przechodza mnie dreszcze na sama mysl, ze jakis patalach moglby sobie trzapac pento z mysla o mojej corce... Zabilabym gnoja w myslach, normalnie klatwe bym rzucila!

Gość gość
Małe dziecko rządzi się swoimi prawami, ale my jednak zawsze szukamy na tyle ustronnego miejsca, aby nikt nie widział takiej sytuacji. Choć raz byliśmy w sklepie w małym miasteczku, weszłam do środka dosłownie na 2 minuty razem z trzylatką, odwracam się a ona tuż przed sklepem podciągnęła sukieneczkę i zaczęła robić siku... Taka sytuacja, myślałam, ze spłonę ze wstydu ale pani sprzedawczyni jakoś załagodziła sytuację humorem...

Gość gość
Nie zawsze jest na to czas, dziecko niekiedy zgłasza potrzebę na kilka sekund przed zesikaniem się. Wyluzuj.

Gość gość
kątem oka widzialas ze to nie była szyba sytuacja???? i tym samym kątem oka zmierzyłaś odeglosc od wejscia do sklepu??? nie pogrążaj sie w swej glupocie!