Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szok, dziś matka wysadziła córkę na siku dosłownie 3 metry od wejścia do Biedry!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Szczam ze śmiechu!!! Chyba pół Polski ma polewe z tego forum,gdzie puste idiotki od wczoraj produkują się o szczochu i kupie na durnym prowo,jak bym miał taką p/i/e/r/d/o/l/n/ę/t/ą babę w domu to chyba jak Poznański łeb bym upie**olił,puste,tępe dzidy x tylko nie szczaj koło biedry :P

Gość gość
lepsze niż "Dzień świra",zeszczam się koło biedry i kloca też postawię,będziecie miały o czym pisać i dzień zleci:-P

Gość gość
co sie tak podniecasz , fajfus i tak ci nie stanie ewentulanie stanac moze klocek

Gość gość
Dlaczego nie jest w dobrym tonie kupowanie w Biedronie? Skończył się proszek Vizir i Calgon, taki sam jak wszdzie jest w Biedrze i mam jechać na drugi koniec miasta, bo jakaś tępa dzida pisze, że patola kupuje w Biedrze. Beka wszechczasów. Oprócz charakterystycznych dla tej sieci produktów są normalne, ogólnie dostępne w innych sklepach też. Taki ser Gorgonzola, Lisner, proszki, tabletki do zmywarek, kawy Jacobs Kronung, Lavazza, fakt, że parówki z Biedry tanie, a obok leży Krakus i Sokołów to już lepiej. Czego tak się czepiają tego sklepu? Dziwna zagadka tego forum. Chleb też widzę ten sam często w innych sklepach, ale nie kupowć w Biedrze, bo zatruty czy felerny jakiś, bo trafił na pókę do Biedry, a nie do Almy czy Stokrotki, nie wiem ☺

Gość gość
Mój syn ma 2,5roku i jak mówi,ze siku to nie sika od razu po nogach zawsze zdążę gdzieś odejść,wypiac go z rowerka i pod krzaczek Na placu zabaw odchodzimy w najdalszy kąt (a i tak kiedyś facet do swego synka powiedział żeby zobaczył jak sika chłopczyk,nie w pieluche ), na dłuższe trasy np zakupy czy wyprawa autobusem zakładam pieluche. I ja go wysadzam na stojąco,nie ściągam gaci do kostek,wyjmuje mu co trzeba i sika ☺ nie wysadzilabym przy drzwiach sklepu itp,szlabym na jakiś kawałek skwerku czy nawet za róg gdyby było tam ustronnie a jakby się zsikal to trudno Kiedyś byłam na boisku i zachciało mu się kupę, zapakowalam gi na rowerek i do domu-trasa ok 12minut i po schodach na górę i wytrzymał, zrobił w domu do nocnika

Gość gość
14:27-fascynujące,napisz o tym książkę

Gość gość
gość dziś brawo! można? można! tylko drogie kafeterianki trzeba chcieć

Gość gość
14:27 nie chwal siebie 2 posty nizej,bo to dziecinne-to raz. a dwa - jak mam odsadzic dziewczynke nie sciagajac jej majtek do kostek??-PORADZ ZNAWCZYNI TEMATU JAK???????

Gość gość
A to miało sikać ma podłogę w sklepie.przecież tam nie ma toalet

Gość gość
Twój synek tak,ale dziewczynka czy kobieta nie wytrzyma tak długo

Gość gość
To taka sama fizjologia jak karmienie piersią gdzie poradnie. Goły cyc nie oburza, małe dziecko tak

Gość gość
To może srajmy i szczajmy wszyscy tam gdzie stoimy.

Gość gość
"gość dziś Mój syn ma 2,5roku i jak mówi,ze siku to nie sika od razu po nogach zawsze zdążę gdzieś odejść,wypiac go z rowerka i pod krzaczek " No tak bo jak twoje dziecko tak potrafi to wszystkie dzieci na całym świecie maja tak samo . Moje dziecko nie miało kolek , alergii , do 4 lat nie było chore, mało płakało , nie przechodziło żadnych buntów i czy to znaczy ze wszystkie dzieci tak maja?

Gość goscanma
Już się zlecialy wariatki i jadą dziewczynę żal wam d**y ściska że jej dzieciak wola czy co? Nauczcie, to i wasze będę wołać i nie będziecie miały problemu,z wysadzaniem czy to od sklepem czy na środku ulicy Idiotki

Gość gość
Jak idę z dzieckiem na zakupy do marketu to zakładam mu pampersa ma 3 latka

Gość gość
goscanma no widzisz IDIOTKO moje dziecko ma chore nerki , refluks układu moczowego i nie trzyma moczu . Jeśli wola ze chce siku to juz prawie sika. Fajnie sie ocenia kogoś (jak autorka ta matkę ) po jednym incydencie nie zając dziecka ? Naprawdę tyle wystarczy żeby tak pojechać po matce tego dziecka ?