Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idiota,który zakłada wciąż nowe hejterskie tematy.Czemu nie dostał bana?!

Polecane posty

Gość gość

Kim jest ten ćwok,który wylewa wciąż hejt na emigrantów? Zakłada wciąż nowe pełne jadu i wulgaryzmów wątki, przez to tego forum już nie da się czytać

Gość gość
ty jestes cwokiem, patriota racje pisze

Gość gość
"patriota" z doopy,raczej przygłup i rasista

Gość gość
Patriota? Ha, a to dobre. Zakompleksiony, sfrustrowany pajac, ktory agresje z powodu nieudanego zycia odbija na forum. No, lepiej ze na forum, niz np na rodzinie. Ale zal mi go. Tyle jadu i agresji to musi miec przewalone w zyciu.

Gość gość
Prawdę pisze o was emigracyjne śmiecie.

Gość gość
nie osmieszaj sie juz czlowieku. Nie wiem jakim degeneratem trzeba byc zeby nazywac innych ludzi smieciami. Chociaz czekaj. Pisowskim katolem chyba trzeba byc. Zal ci d**e sciska ot co

Gość gość
Poniewaz jest on osoba zatrudniona przez Kafeterie. Persona calkowicie zmyslona. Dzieki temu jest duzo klikniec na portal I mozna za reklamy wiecej kasowac. Juz nie raz kontaktowano redakcje kafeterii, ale brak odpowiedzi mowi sam za siebie. Taka praktyka zostala takze opisana w korespondencji z innymi portalami w celu zdemaskowania tego procederu. Jedynym wyjsciem jest ignorowanie, niestety duzo ludzi daje sie sprowokowac.

Gość gość
Buehahahahahhahahaha jestem zatrudniony przez kafe buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha co za kurfa przyglupy. Emigracyjne smiecie.

Gość gość
Facet ma racje 10/10 i co glupio wam tam pazdzierze? Ciezko sie przyznac do porazki tlumoki :D

Gość gość
Dlaczego nie klikacie w "Zglos" ktore jest przy kazdym poscie? Jak dziesiec osob kliknie, to skasuja wulgarne i obrazliwe wpisy. Podobnie trzeba robic przy tym psycholu z Namyslowa, bo zasmieca forum.

Gość gość
Boli was prawda emigracyjne niedojdy.

Gość gość
no nie wiem kogo prawda boli. Chyba polaczkow w Polsce, skoro tak pluja jadem i agresja. Zal wam dupska sciska i nie mozecie przezyc, ze ktos ma odwage wyjechac.

Gość gość
To wy cwelu plujecie jadem, ponieważ nie możecie znieść ze żyjemy na wyższym poziomie w PL nuż wy w smierdzacym jukeju. Życiowe niedojdy.

Gość gość
Mnie ch/uj interesuje jak ty zyjesz smieciu, zaczalem tu tylko pisac jak zobaczylem jak mieszasz z gownem moja nowa ojczyzne. Czyli kraj ktory dal mi wiecej szczescia niz PL. Czuje sie bardziej Brytyjczykiem niz Polakiem i nie dam takim nedznym ku/rwom jak ty obrazac mojego kraju. Nie interesuje mnie ze tobie tu nie wyszlo. Dlatego bede cie smieciu gnebil do konca twoich dni na kafe :D aaa zapomnialem dodac ze niewazne ile zarabiasz w PLu, poziom zycia nigdy nie dorowna temu z UK. Nawet glupie wyjscie na zakupy na miasto to atrakcja np dzieki pieknym azjatkom, za to w PLu na miescie mozesz podziwiac najwyzej emerytow. :p nie wspomne o imprezach muzycznych czy sportowych :D gnij w PLu

Gość gość
Wyjechales bo nic nie umiales w PL cweeelu:D buahahaaaaa

Gość gość
Mam cwelu prawko i kilka lat jezdzenia na liczniku, mam uprawnienia na wozki widlowe i 2 letnie doswiadczenie pracy na magazynie glownie jezdzenie wozkiem ktorym robie baczki z zamknietymi oczami na pelnej szybkosci co tylko po kursie jest kosmosem dla nowych :D mam doswiadczenie w pracy przy roznych maszynach np do produkcji wlokniny, mam skonczone studia informatyczne i tez zrobiony kurs ksiegowosci, rachunkowosci i inne jak kasa fiskalna. ORAZ najwazniejsze czyli angielski bardzo dobry. Wiec prace smieciu w PLu znajde w kilka godzin :D mialem zamiar robic tez inne studia ale kumpel namowil mnie na wyjazd do UK kilka lat temu i stwierdzam ze to co robilem w PLu to strata czasu, oprocz prawka.... zryj kaszanke i salceson i gnij w PLu cwelu bez zadnych umiejetnosci :D

Gość gość
Buahahahah baczki to robisz ale swoim kumplom w pokoiku w uka cweeelu:D :D ból du/pli masz ze polakom w polsce sie lepiej powodzi na peiknych mieszkaniach niz ukowskich flatach ruderach :D je/bany przygłup z tatą na dachu buehehehehhee, a twoj angielski to pewnie tenk ju i owertajmu BUAHAHHAHAHAHAHA:D

Gość gość
Zryj kal cwelu i zdychaj z zazdrosci :D kiedys mieszkalem sam na pokoiku a teraz z dziewczyna wynajmuje piekne mieszkanie za 700f w Nottingham :D zdychaj z zazdrosci cwelu i gnij u matki na garnuszku BUEHEHEHEHEEEHEEEE

Gość gość
A nie zapomnialem ze to dmuchana lalka a po angielsku tylko znam "tenk ju"? :D moze chcesz zobaczyc moje ocenki z angielskiego z calej mojej edukacji? Dodam ze nie szkoly mnie nauczyly angielskuego a internet, filmyi muzyka :D :D :D i zreszta z kazdym sie dogaduje i mowia ze moj angielski jest swietny, wiec w sumie nie musze niczego udowadniac takiemu frajerowi co nawet nie wie jak sie wymawia "dziekuje" po angielsku :)

Gość gość
Polakom się lepiej powodzi? To zależy jakim Polakom. Ku/rwa, złodziej I ksiàdz dobrodziej żyli w tym pseudo-państewku od wszechczasów dobrze. 96% społeczeństwa nie wie jak zwiazać koniec z końcem i żyja od wypłaty do wypłaty spłacajac długi z których się nigdy nie wyciagna.

Gość gość
Boże, gościu jest chory,nienormalny:-O czym ty błyszczysz? wózki widłowe? praca na magazynie? maszyny do produkcji włókniny?nosz k*****,rodowity Anglik gardzi tobą polski szczurze,jesteś zerem,zaprzańcem,totalnym gofnem

Gość gość
O informatyce ku/rwo ani slowa? :D je/be to wszystko z PLu, tylko napisalem ku/rwo co robilem w PLu i co da mi prace w moment, szybciej za to niz jakiekolwiek studia, bo wiadomo ze studenci nie moga pracy znalezc w PLu dlatego zamiataja ulice, a ja wszystkie kursy i doswiadczenia robilem tylko wtedy jak mialem wolne od studiow. I nie ku/rwo, moi znajomi brytyjczycy nie znaja mojego wyksztalcenia a i tak mnie szanuja i lubia, mozna wywnioskowac z zachowania i tego ze co jakis czas daja mi awans smieciu :D oczko by smieciu ci zbielalo jakbys zobaczyl konto tego "polskiego szczura" BUEHEHEHEEEHEEE TY POLSKA SZMATO MOCNA TYLKO W GEBIE, MAM NADZIEJE ZE PUTIN ZROBI Z WAMI KU/RWY PORZADEK W TYM WASZYM PLU bo jak czytam was to rzygam, ile w was ku/rwy nienawisci. Zaluje ze mialem pecha urodzic sie w kraju takich ku/rew...

Gość gość
Polakom się dobrze powodzi....no pozwól, że się uśmiechnę. W tym zgrzebłym kraiku w którym wszystko jest już wysprzedane a biali niewolnicy ryja za bezdurno. Stamtad kto żyw spi/er/da/lał od wszechczasów I tak jest do dziś dnia. Kraik, który istnieje teoretycznie. Buahahaha!

Gość gość
Moze kolejna wojna ktora wywolacie czegos was nauczy smiecie. Dobrze mowili, to polaczki musialy wywolac 2 wojne bo to kur/wy falszywe z nielicznymi wyjatkami... :o

Gość gość
Nottingham bueheheheheh:D to tam gdzie psy du/pamie szczekaja i sraja wyzej niz nos maja ? :D cweluch na pokoiku za 700f hahahahahha gnije z z zazdrosci ze innym w PL wychodzi :D gnij w uk cweelu na dachu z tatrą i dmuchaną lalą:D

Gość gość
Nottingham to bardziej zaawansowana metropolia od Warszawy (warszawa to wiocha w porownaniu) ale co ty smieciu mozesz wiedziec o UK jak tam byles tylko na google maps w Londynie po obejrzeniu Londynczykow BUEHEHEHEEEHEEE i posrales sie z zazdosci dlatego tak tu ujadasz :D

Gość gość
Tak swinia w uka zna angielski ze musi pisac po polsku tutaj BUAHAHAHAHHAHAHA :D je/bany przegryw na wozku widlowym hahahahahahha:D :D

Gość gość
Uka nowa ojczyzna ahahaha, co za poeeb qrwa mac. Dobrze ze takie barachlo od nas wyjechalo :D

Gość gość
Zebys pe/dale zrozumial jak cie gn/oje cw/elu :D inaczej bys musial sprawdzac go/ogle translation wiec cw/elu ciesz sie ze zaoszczedze ci czasu c/io/to, mozesz dluzej pow/alic konia ogladajac pe/dalskie por/nuchy :D

Gość gość
Tez sie ciesze ze moglem uwolnic sie od takiego nedznego gowna :D