Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waże tylko 58 kg ale co z tego ? mam aż 27% tłuszczu w oganizmie...

Polecane posty

Gość gość

wczoraj sie wazylam na tzw wadze analitycznej i jestem zdruzgotana, moj organizm to ... TŁUSZCZ I WODA... mam wysoki poziom tłuszczu i wody, mięśni prawie wcale, masakra

Gość gość
a to coś złego?

Gość gość
juz ty wiesz ile mam tłuszczu, nie oslabiaj mnie

Gość gość
Skoro masz dużo wody, to znaczy że jesteś młoda. Ile masz wzrostu i jaki procent mięśni?

Gość gość
tak, jestem sflaczała, nie mam siły, wątłe chude ręce a jednoczesnie szeroka doooopa i sadło na brzuchu, kazdy mowi jaka ty chuda jestes a ja mam tłusty brzuch i celulitis mimo mlodego wieku, jestem tzw. chudym grubasem, moje organy pewnie tez są otłuszczone, to wynik siedzącego trybu zycia i zerowej aktywnosci fizycznej :( muse cos z tym zrobic

Gość gość
173 cm procent mięsni wyszedł ok 33%

Gość gość
badania naukowe wskazuja ze im mniejsza tkanka tluszczowa tym bardziej podatny jestes na choroby musi byc umiar we wszystkim.

Gość gość
27% u kobiety to za duzo, u faceta zresztą tez, u kobiety najlepiej wyglada ok 15-20% zalezy jaka budowa ciała itp

Gość gość
A to faktycznie mało mięśni ale nie tragedia. Trochę ruchu i stopniowo przekujesz tłuszcz w mięśnie. 5% spokojnie zyskasz do jesieni.

Gość gość
15% tłuszczu to jest niedożywienie. Chyba że kolarz wyczynowy.

Gość gość
tkanka tłuszczowa chroni przed chorobami np. przeziebieniem, grypą itp.

Gość gość
15% tłuszczu to jest niedożywienie. Chyba że kolarz wyczynowy x Ronaldo ma 8 % i z***biscie wygląda

Gość gość
kobieta powinna mieć więcej tkanki tłuszczowej niż facet

Gość gość
Trenerka mojej córki ma góra 5% tłuszczu a wygląda jak rzeźba w muzeum! -Ja pierdzielę taka chyba nigdy nie odczuwa znużenia i senności... Jak jest śpiąca idzie spać za 5godzin wstaje i idzie biegać zapewne po powrocie 50 basenów, prysznic i omlet z warzywami na śniadanie a następnie wsiada na rower i robi 200km potem je zupe krem z warzyw i znów 50basenów a następnie 3h biegania i jabłko i spać i tak w kółko bo wygląda jakby tak właśnie robiła-kości mięśnie woda i skóra, jeśli ma tam jakiś tłuszcz to nie mam pojęcia gdzie się ukrył!

Gość gość
11:50 Ah tak. Nikt nie zapyta dlaczego tak uważasz. Domyśl się dlaczego...

Gość gość
bo biust jeszcze waży

Gość gość
jak sie nosi majtki rozm S, to nie sadze ze to jest tlusta dupa. kiedys schudlam do 47kg, tez mialam faldy na brzuchu :)

Gość gość
można nosić S a mieć ukrytą nadwage jak autorka, po prostu tłuszcz odkłada się w środku a nie pod skórą, niby jestes z zewnątrz chuda a nie masz wcale mięśni tylko tłuszcz wokół nerek, wątroby, serca itp

Gość gość
juz mnie moj ex tak podjudzal, a ze mam skurcze nog - to pewnie zylaki, zle dzialajace zastawki - prosze, poszlam na dopplera obu nog- 250 zl poszlo sie yebac. ze lapie zadyszke przy cwiczeniach- ok, holter serca, usg, lekarz- 500 zl poszlo sie yebac. przez tego pajaca tylko po lekarzach latalam i wydalam tyle ze moglabym PS4 kupic, nozesz qrwa, p*****l sie. usg brzucha tez mialam, wszystkie narzady ok, zadnego otluszczenia. ale jak mnie wqrwia to kortyzol leci i wtedy tluszczyk odklada sie na brzuchu,mmm lubie oponki, w sam raz dla wyglodnialych Arabusow.

Gość gość
pociesze cie, ja mam 33% tłuszczu :O morda jak donica, dupa jak szafa :O

Gość gość
a gdzie można sprawdzić zawartość tłuszczu i wody w ciele ?

Gość gość
Zabiegi kosmetyczne na cellulit i redukcję tkanki też dużo pomagają. :) sama mam wagę w porządku, ale moje ciało było dość nieujędrnione przez to, że nie ćwiczę. Zafundowałam sobie pakiet w http://lagunaestetica.pl/cennik/ i różnica jest spora.

Gość gość
Dokładnie, cellulit najlepiej redukować w gabinecie. Ja regularnie chodzę na zabiegi do http://www.esthe.pl/cennik i różnica jest naprawdę duża.