Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drobna171

Duży penis partnera a ból.. czy to minie po jakimś czasie?

Polecane posty

Gość Drobna171

Wiem jak to może zabrzmieć.. ale mój facet ma dużego penisa :) Jest przepiękny, dopiero zaczynamy naszą przygodę, mimo że znamy się już jakiś czas. I właśnie, kochaliśmy się pierwszy raz ostatnio i mnie w pewnych momentach po prostu bolało.. doszłam bo był w tym cudowny. Nie było pozycji od tyłu i trochę mnie to przeraża.. Dodam ze jestem doświadczona i zdrowa, mam 32 lata on 36.. Wygląda jak młody Piękny Bóg, wysoki ponad 190 i wysportowany, ja wysoka 171 ale bardzo drobna i szczupła, nie rodziłam, jestem po prostu bardzo ciasna, on to powiedział.. Mam nadzieję, że się jakoś zgramy aby nie bolało.. doświadczenie robi swoje prawda? Czy któraś miała taki cudowny "problemik" ? ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nawet nie wiesz jaką jesteś szczęściarą 🖐️ większość Polaków to porażka pod względem wielkości niestety, więc ciesz się, bo drugi raz może Ci się tak dobrze nie trafić

Gość gość
a jaki długi ma ile cm?

Gość gość
Nie mierzyłam mu penisa, ale jest duży. Nie miałam jeszcze faceta z takim członkiem. Kochaliśmy się wczoraj i znowu bolało... mimo że starał się być delikatny itp... boję się, że to się nie zmieni, a jeżeli się nie zmieni to jaka jest nasza przyszłosc? Zależy mi na mim, to moja bratnia dusza, chce z nim być pod każdym względem, podnieca mmie, mam na niego ciągłą ochotę.. ale to cholera boli ;/

Gość gość
Ale masz problem ja pierdolę :o

Gość gość
jakis lubrykant na początek, potem powinno być lepiej

Gość gość
ale to nie kwestia braku nawilżenia, tylko tego, że boli mnie cała pochwa kiedy się kchamy.. nie ciągle, ale momentami mam wrażnie że nie przebije, dosłownie... wiem jak to brzmi, ale dla mnie to jest poważny problem. Z natury jestem ciasna, słyszłam to od innych partnerów, ale to co jest zaletą u kobiety w naszym połączeniu gdzie on jest duzy.. jest wadą. Dziś wszytsko mnie boli :(

Gość gość
Tak jak faceci maja rozne wielkośc***enisa tak i kobiety pochwy wiec nic nie zrobisz.

Gość gość
171 i drobna! hahhaaa ale sobie wlewaasz kretynko :D drobna, ciasna, szczupla, sraka jestes szczapa a nie drobna wysoka albo srednia i chuda to jest aseksualna szczapa drobna moze byc kobieta do 160 cm ktora jest zgrabna lub szczupla a nie ty chochole

Gość gość
mnie dopiero po 2 latach przestalo boleć; śmieszy mnie to pisanie, że tylko pierwszy raz boli, to bzdura jakaś. Mnie bolało za każdym razem przez dwa pierwsze lata, dopiero ostatnio jest OK; a moj tez ma dużego.