Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

irlandia powrot przez konsulat

Polecane posty

Gość gość

witam, wiem tyle ze w dublinie jest organzacja zajmujaca sie kupnem biletu itp. czy orientuje sie ktos jak dlugo to trwa i gdzie dokladnie sie miesci ich placowka? mieszkam na drugim koncu wyspy i kiepsko z dojazdem a w internecie nie znalazlam zadnych informacji na ten temat.

Gość gość
Nie mozna . Probowalam. Mozna bylo kilka lat temu. Bylam u ksiedza w Cork i mi pomogl, moge dac namiar.

Gość gość
w tamtym roku pytalam o taka mozliwosc w konsulacie i powiedzieli ze oni sie tym nie zajmuja ale jest organizacja tylko zgubilam adres. moja sytuacja nic sie nie poprawila, po za tym jest kilka spraw w kraju i musze wrocic a zwyczajnie mnie nie stac. poprosilabym ten namiar, choc nie wiem czy ksiadz bedzie chcial sie tym zajac, jestem na polnocy wiec to kawal drogi a na ladne oczy nikt nic nie da :/

Gość gość
Jade jutro do Polski autem. Wyjazd z Longford do Poznania. 30 euro promy. Move CIE zabrac :)

Gość gość
We łbie mi się nie mieści jak można nie mieć kasy na bilety? To po co tam przyjechałaś? Pijesz czy bierzesz narkotyki że nie masz pieniędzy?

Gość gość
do gosc 15:25 tak, puszczam sie a potem wszystko idzie na dzialke hery... nie oceniaj, skoro nie znasz mojej sytuacji. o ktorej wyjazd z longford i w jaki rejon polski? niewem czy sie uda, dojazd jest zaden bo autobusem i tak przez dublin z tego co sie orientuje. zeby to bylo kilka dni pozniej, ale moze cos wykmbinuje.

Gość gość
Skad jestes? Jade do poznania jak pisalem. Wyjazd o 17. Moge Cie odebrac.

Gość gość
Cweele takie wasze kariery za granica :D trzeba było sie uczyc byscie mieli prace w pieknej PL hahahahaaaaa