Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzenia o napalonym facecie

Polecane posty

Gość gość

Mam straszna ochote na napalonego mezczyzne, na prawdziwy, namietny sex! Mojemu mężowi nie chce sie. To zawsze ja zaczynam wstepna gre... tak naprawdę to tylko ja robie jemu dobrze bo on nawet nie kiwnie palcem typowy egoista lozkowy. Rozmowy, podpowiedzi, prosby nie pomagaja... co robic??!!!

Gość gość
Dziewczyno ;) Sposobów na lenia w łóżku jest wiele. Począwszy od prowokacji w ciągu dnia a skończywszy na doprowadzenie go do rozpaczy wieczorem. Choć ja osobiście preferuję rozpacz w jego oczach w dziennym świetle :classic_cool:

Gość gość
Mój sztyfcik PVC luzem jest groźny niczymwykałaczka pomiędzy jedynką a trójkątego ptaszka w kaloszachto mi 4Imp zdradziła zatem uważaj. 😴

Gość gość
Autorko ja szukam takiej kobiety jak Ty . Moze podasz maila zebysmy mogli blizej sie poznac

Gość johnzotwocka
napisz do mnie :) robert.fischer@op.pl

Gość gość
Ja też marzę... Dla mojego męża seks to dwie pozycje,żadnego lizania,raz w tygodniu albo rzadziej...Takiego człowieka nie zmienisz strojem,bielizną, wyuzdanym słownictwem,erozabawkami,szpilkami,oralem , itp.Czasem myślę jakież piękne byłoby moje.życie gdyby po przejściu z pracy wziął mnie na stole albo wieczorem czy rano kochał się dłużej niż 5 min.Znajdź sobie autorko kochanka,tylko wtedy będziesz szczęśliwa, on na Ciebie po prostu nie zasługuje,jest egoistą i tępym aseksem.Pozdrawiam

Gość gość
a przed slubem bylo inaczej? czy jak?

Gość Taki jeden7777
A ja mam taką żonę dretwą, jak sam nie zacznę to seks raz na dwa miesiące. Zero inicjatywy. Podejrzewam, że sama sobie dogadza. Wczoraj zacząłem macanki a ona, że nie ma ochoty, więc wkurzony, bo chwilę prędzej prysznic brała i chyba sobie dowodziła, mówię to zrób mi loda i afera obraza na cały dzisiejszy dzień. 18lat po ślubie a ona obrazona o takie coś. Wiadomo, że z tego miał się zacząć seks. Egoista łóżkowy nie jestem, wręcz przeciwnie. Oczywiście sama jak już bzykanie to tylek do lizania od razu wypina!!!

Gość gość
mlody 19latek mocno napalony i bardzochetny @ mlod97@o2.pl