Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuku Kuku

Wielki powrót celebrytki!!!!

Polecane posty

Wreszcie udało mi się usunąć te fake konta, które rzekomo były moje. Ostatni podszyw założył wiele obraźliwych tematów na mój temat i oczywiście wulgarnie odpisywał na hejty. Fakt, ja też to robiłam, ale nie byłam aż taka, żeby rzucać nie powiem jakimi epitetami. Co prawda nadal mam żal do hejterów, ale jednocześnie mam już to serdecznie w du/pie, że ktoś piszę na mój temat obraźliwe wpisy, a czasami nawet grozi mi śmierc****isząc z anonima, na Tumblrze. Takie osoby oczywiście blokuję od razu! Aha! Dużo moich fanow mnie pytalo ostatnio na mailu, dlaczego "pokasowałam" swoje posty z bloga? Otóż już mówię! Nie usunęłam ich, tylko zabezpieczyłam specialnym skryptem, by hejterzy nie mieli wstępu, ponieważ miałam już dosyć kasowanie ciągle tych komentarzy, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty :) To chyba tyle, żeby potwierdzić swoją tożsamość na Kafeterii, jeżeli macie jakieś wiadomości, pytania, to piszcie na Tumblr, link jest poniżej, lub na mail: ironiczna.mysz@wp.pl. Możecie mi również wysłać imessage 🌼

Gość gość
oszkaa wróciła?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona