Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Wierzycie w Stwórcę?

Polecane posty

Gość Gryph

Bóg-takie krótkie słowo, określające Kogoś Wszechmocnego, wydaje mi się za krótkie, za proste, dlatego nazywam go Stwórcą, Wszechmocnym. Wierzycie w Niego? Jak się do Niego modlicie? Rozmawiacie z Nim? Jak Wam odpowiada? Ja się boję, że On mnie nie wysłucha, że jestem tak złym człowiekiem, że nie wysłucha moich modlitw-co robić?

Gość gość
kocha wszystkich ludzi bez wyjatku

Rozmawiamy:) Bóg to żywa Osoba, żaden symbol ani żadna energia. To ktoś, kto kocha i chce być kochany. Jeśli chcesz mieć z Nim relację, nawet uczuciową, musisz zacząć od sakramentu spowiedzi świętej. Bez tego nic nie osiągniesz. Życie w łasce uświęcającej- to jest klucz do nawiązania kontaktu, osobowej relacji z Bogiem.

Gość gość
Stwórca nie wysłuchuje przede wszystkim ludzi dobrych i jemu wiernych, a sprzyja, obsypuje bogactwami i daje władzę najgorszym ścierwom, byle by były silne. Wszystko po to, żeby na swiecie było jak najwięcej cierpienia i niespawiedliwości.

Gość gość
bzdury to grzech sprowadzaja cierpienie co było w objawieniach w fatimie jezeli ludzie beda grzeszyc sprwadza wojne jeszcze straszniejsza od pierwszej maja czas by sie nawrucic do 1938 potem odwroty nie ma od wojny ale ludzie olali to tak te objawienia w skrucie bo było jeszcze o piekle

Gość gość
A jakie grzechy mają ciężko chore niemowlęta, debilu?

Gość gość
chore dzieci cierpią z powodu grzechów matek .

Gość gość
od kiedy to modlitwa do kogoś kto jest w niebie ma być bałwochwalstwem ? ty nie znasz starego testamentu . Katolicy nie modlą się do figury ale do osoby będącej w niebie, którą ta figura mu przypomina z wyglądu (do osoby tam żyjącej).

Gość gość
tak wierze że jest siła ktoś nad nami dla mnie to Bóg