Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tylko ja mam taki zryty gust, że nic z mody ciążowej z neta mi nie pasuje?

Polecane posty

Gość gość

Ze sklepów stacjonarnych z modą ciążową też nielepiej. Jakaś dziwna mania robienia w tych sukienkach ciążowych zabudowanej góry, szerokich ramiączek jakby ciąża to było tylko robienie z siebie starej baby. Te sukienki nadają się na wiek 30+ ... a jak ktoś ma 5 więcej i nie ma potrzeby nosić sukienek za kolano i z zabudowaną górą to ma się pochlastać?

Gość gość
5 mniej - miało być. Nie znoszę takich sukienek a la czterdziecha a same takie są prawie....

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży miałam prawie 30 lat, a w drugiej juz 30+, więc pewnie dla ciebie już stara, stara baba, ale też z mody ciążowej nic mi się nie podobało. Całe szczęście tyłam tylko po 10kg, więc kupowałam zwykłe szersze bluzki i jedynie ciążowe jeansy. Pracowałam tylko do 7 miesiąca, więc poźniej nie zależało mi na ciuchach, bo i tak praktycznie siedziałam w domu. W obu ciążacj brzuch przypadł na zimę i z kurtką miałam problem.

Gość gość
Ja kupowałam na happymum - z allegro nic mi nie pasowało. Cena wyższą ale potem na allegro o uzywana kiecke bilo sie 15 babek.

Gość gość
Ja z ciuchów typowo ciążowych miałam tylko jeansy z szerokim pasem oraz legginsy. Jeśli chodzi o górę to chodziłam normalne w swoich bluzkach i T-shirtach. Nie kupowałam nic typowo ciążowego (poza jeansami i legginsami) bo uznałam, że mi się nie opłaca na te 3-4 miesiące kiedy jest duży brzuch.

Gość gość
Ja kupowalam w normalnych sklepach tylko wieksze rozmiary. Polecam Ci sklep byInsomnia i sukienke Megan. Jest zarabista, w ciazy i bez niej. Super sa tez ciuchy oversize

Gość gość
Jeżeli net=allegro to tak. Mi się podobały happymum i mamaija. Spodnie z h&m były najwygodniejsze.

Gość gość
właśnie mi się z happymum NIC nie podoba :(