Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd w tym wieku byc dziewica

Polecane posty

Gość gość
Bo jest nastawiona negatywnie i szuka wyłącznie księcia z bajki!

Gość gość
gość dziś Gdybyś żyła w innym kraju o odmiennej kulturze do którego przeprowadziłaś się już jako dorosła osoba to jestem w stanie to zrozumieć. "TAK CZASEM BYWA" to jest wymówka, użalanie się nad sobą. Będziesz tak siedzieć i marzyc i na starość będziesz mieć zal do wszystkich mężczyzn, ze zostałaś samotna. Ten nie , tamten tez nie bo przecież z byle kim do łóżka nie pójdę, bo muszę być zakochana , bo muszę zaufać ok , rozumiem ale ilu starających się mężczyzn odrzuciłaś?

Gość gość
mężczyźni nie mają nic przeciwko dziewicom a kobiety chcą roochaczy

Gość gość
gość dziś mężczyźni nie mają nic przeciwko dziewicom a kobiety chcą roochaczy x To czemu te dwie kobiety maja kolo 30-ki nadal są dziewicami? Nie masz nic przeciwko to zapoznaj się z nimi.

Gość gość
to nie wstyd ale powód do radości , jest wiele mężczyzn szukających takich jak ty na żonę ale możesz ich spotkać na drogach pielgrzymkowych . Jedź często na większe pielgrzymki w licznych grupach a zaraz znajdziesz swego narzeczonego .

Gość gość
maja wiele przeciwko, ale trudno, nie musze byc juz w zwiazku. a fanatykow religijnych nie chce, bo sama na pielgrzymki nie chodze.

Gość gość
Wstyd to kraść, a jak tracić dziewictwo to na własnych warunkach.

Gość gość
BTW. Pomóc? :D

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Bardziej bym się martwił pod tytułem: - mam 32 lata jestem sam/sama :( doświadczenie w łóżku można szybko zdobyć i nadrobić, z stałym partnerem już nie tak łatwo. Powodzenia wszystkim szukającym kogoś ;)