Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy! co zrobic by facet sie odkochal

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pomocy. Nie musicie mnie oceniac wiem ze jestem zla kobieta. Mam meza i kochanka. Kochanka ktory sie we mnie zakochal. Na zaboj. Niewiem co mam robic. Na poczatku tylko sie przyjaznilismy. Chce by to wrocilo. By byla tylko przyjazn. Jest czlowiekiem slabym psychicznie. Nie chce go zranic tylko zrobic cos by nie czul do mnie tego co czuje. Pomozcie

Gość gość
Masz czego chcialas Teraz cie drecza wyrzuty sumienia i wiedz ze tak juz bedzie. Zycze ci tego

Gość gość
Jak dlugo masz kochanka? Ile macie lat

Gość gość
Jestem mezatka od 5 lat a kochanka mam od 1,5 roku. Mam 26 lat a on 33. Rowniez jest zonaty

Gość gość
s*******laj do zony

Gość gość
Zerwij kontakty

Gość gość
Patola, 5 lat i już w bok, mam nadzieje,ze maz Cie kopnie tam gdzie powinien a tamtego zona. Po co bralas slub skoro teraz zdradzasz??? wiesz co to znaczy przysiega?? Na bank nie, i honoru tez nie masz, ba nawet się nie szanujesz.

Gość gość
dobrze ci tak. zalosna jestes.

Gość gość
Faceci kiedy przejrzą na oczy, kochanki uważają za zwykłe darmowe k***y. Więc tak się nie martw. Jeszcze będzie miał cię w d***e bez twoich wysiłków.

Gość gość
Slub byl bo byla wpadka. Nie musicie mnie oceniac bo wiem jaka jestem. Prosze tylko o pomoc.

Gość gość
Tak ci powiedział hahaha

Gość gość
Niezły pasztet, koleś ci narobi gnoju. Jak to mówią serce nie sługa nic nie zrobisz.

Gość gość
Poradzcie. co robic by sie odkochal? Albo przestal patrzec na mnie jak na caly swoj swiat. Cos musi byc by go powoli zniechecac do siebie

Gość gość
tym bardziej nie szanujemy ludzi ktorzy nie umieja sie zabezpieczac. co to jest wpadka? myslacy czlowiek kisi ogora tak zeby nie zaplodnic baranie. tatus panienki cie przymusil zebys jego zaplodniona cor***ne pojał :D ajajaj, bo uwierze. slub byl z bardzo wielkiej milosci :) no to o co ci chodzi. x

Gość gość
Samo mu przejdzie. Każdy kochanek wciska takie kity. Są tylko różnice w sile romansu a koniec zawsze taki sam. On ze swoją żonką w małżeńskiej sypialni. O przyjaźni zapomnij nie po to są kochanki. Zerwij kontakt i będziesz mieć go z głowy.

Gość gość
zazadaj rozwodu. wtedy zobaczysz ile warte sa jego slowa no i od razu bedziesz miec spokoj, bo ucieknie tak ze az sie kurzyc bedzie :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawdę myśli o Tobie, co zrobic zeby się odkochał, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
miej odwagę powiedzieć mu to w twarz.

Gość gość
mowilam -olej zone i cho do mnie. jakos dziwnie potem zamilkl i przestal sie kontaktowac.

Gość gość
Problem w tym ze on zostawil dla mnie zone i corke. Wyprowadzil sie od nich. I co ja mam zrobic. Nie chce by mnie kochal ale nie chce z nim tracic kontaktu

Gość gość
Udaje że świata za tobą nie widzi bo wiesz, chce żebyś myślała że to było naprawdę. Zebyś potem nie czepiała się że cię oszukał i wykorzystał. Że niby z ciężkim bólem odchodzi jak go sama zostawisz. Całą robotę odwalisz ty i jeszcze będziesz mu współczuć, a on będzie czysty. Kochanek się nie kocha tylko się to mówi. A ich rozstanie pewnie dobrze im zrobi.

Gość gość
to że się z domu wyprowadziło to jeszcze o niczym nie swiadczy. na samej kafeterii opisuja ludzie jak wracaj do siebie po 5 latach, bo dziecko i nikogo lepszego nie znalezli :D a tak poza tym to nikt ci nie zagwarantuje, ze to z twego powodu sie wyprowadzil, tzn ze z mysla o tobie - a nie ze bylo np. tak - zona sie dowiedziala i wyp*******ila go na zbity pysk - o tak to raczej wyglada w 80 proc. przypadkow. ile lat masz, ze ufasz facetom.

Gość gość
a i opcja 3 - jestes jedna z wielu w tym calym cyrku. takich kochaneczek to mozna miec i 20, a jak jest dobry oblatywacz to i co 3 dni bedzie mial inna.

Gość gość
No dobrze moze i macie racje ze jest oblatywaczem. Ale co jesli sie naprawde zakochal? On jest naprawde slaby psychicznie nieraz sie wyplakiwal na moim ramieniu. Znam go lepiej niz ktokowiek bo bylismy i mam nadzieje ze jestesmy przyjaciolmi. On naprawde sie zakochal. Powiedzcie co zrobic zeby przestal czuc to co czuje?

Gość gość
dla mnie przyjazn i milosc sie wykluczaja. jak juz ktos wpadnie do szufladeczki ;przyjaciel" to nie ma u mnie z niej wyjscia. takze uwazaj czego sobie zyczysz :)

Gość gość
Weź przestań, nie bądź śmieszna. To twój pierwszy kochanek no nie?

Gość gość
Tak.pierwszy

Gość gość
prosze obczaj sobie co mezulkowie wypisuja: dyskretnymążwoytek dziś Żeniłem się bo kocham i nie wyobrażam sobie życia bez żony...a przed każdą zdradą tłumaczyłem jeszcze dziewczynie że mam potrzeby, lubię seks i niech coś z tym zrobi bo zacznę szukać kochanek... ona zawsze olewała i się śmiała i szła spać w grubej piżamie... A moje potrzeby się nie liczą? A napisałem ten post żeby zapytać czy wy kobiety macie podobne odczucia? Czy fantazjujecie o seksie z innymi czy coś.... nie musicie od razu tak atakować i bluzgać Seks czasami jest tylko potrzebą fizyczną a nie uczuciem i zdradą aczkolwiek nie chciałbym, aby moja żona spała z innym poza moimi plecami xxxx szkoda nawet splunac

Gość gość
no i prosze, jak makiem zasial

Gość gość
Rozumiem to wszystko. Ale ja mu wierze ze sie zakochal. Widze jak na mnie patrzy. Widze jego zachowanie kiedy widzi mojego meza. Powiedzcie co mam zrobic by sie odkochal. Prosze nie przekonujcie mnie ze mnie nie kocha bo go znam. Wiem jaki jest.