Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gondola. Czy rzeczywiście taka potrzebna?

Polecane posty

Gość gość
Autorko ty to jakas glupia jestes, najpierw sama pytasz, czy gondola jest potrzebna, a ja większość twierdzi ze tak, to robisz jakies idiotyczne awantury- nie chcesz gondoli, to jek nie kupuj i nie zawracaj ludziom doopy

Gość gość
14.27 wiem o jakie wózki ci chodzi, bo ciotka kupiła taki dla swojego syna, ale były też normalne gondole

Gość gość
Ludzie odpowiadają w większości nie na temat. Nie czytają tematu, a piszą jakieś teorie o głębokich fotelikach itd. Nadążasz?

Gość gość
Pewnie że gondola . Fotelik samochodowy jak sama nazwa mówi służy do przewozu dziecka w samochodzie. Ja kupiłam wózek Anex Sport i 2w1 i dokupilam do niego fotel Kiddy króry sie rozkłada do pozycji leżącej ale nie po to aby zastąpić gondolę ale po to aby w sytuacji kiedy musze jechac z dzieckiem np. do lekarza nie brac calego wózka. Gondolka w Anex jest duza i wygodna dla dziecka , ma regulowane oparcie wiec dziecka głowka może byc uniwsiona.

Gość gość
Jakies hop do przodu matki wyciągają 3/4/5 mc dzieci z gondol do spacerówek. Moja córka jeździła sobie w gondoli do 9mc zycia. Tak, dobrze widzicie. Jak juz usiadła w okolicach 8mc to podnosiłam oparcie ktore miało szelki do zapięcia. Jednak ich nie uzywalam bo zapinalam te przykrycie na gondole (była zima). Pozniej robiło sie szybko ciepło wiec spacerówka od 10mc . Wszystkie kolezanki były zdziwione ze ja "jeszcze z gondola" ale ich dzieciaki wyrosły z nich szybko a moja mimo tego ze jest na 97 centylu do wózka sie mieściła bo wzięłam z najwieksza możliwą gondolą. Jak dziecko sobie spało to wypisałam gondole i brałam na gore samą a ona dalej smacznie spała. Nie rozumiem jak mozna uwazac ją za zbędny wydatek...

Gość gość
Nie wyobrażam sobie swojego Anexa bez gondolki. Bardzo się sprawdziła, przez pól roku dziecko miało wygodnie jak w łóżeczku, dzięki materacykowi kokosowemu. Polecam

Gość gość
Też wybrałam Anexa:) Gondolka fajna i wygodna. Nie wyobrażam sobie jazdy z noworodkiem bez gondoli!

Gość gośćA
Widzę, że niektórzy piszą tylko żeby pisać, nawet nie wygooglują sobie o co autorce tak naprawdę chodzi. A pytała o spacerówkę x lander x cite i reduktor x rest (który wg producenta zastępuje gondole, bo dziecko ma całkiem płasko w spacerówce). Myślę, że jak ktoś ma dziecko wiosenne/letnie to jest to fajne rozwiązanie.

Gość gość
Zgadzam sie rodze w Maju i tez chce ten wozek xlander xcite z wkladka xrest to bedzie moje drugie dziecko wiec dlugie spacery odpadaja ze bo moja 3letnia coreczka nie podola;) a w cieple dni i tak bedzie sie siedziec na dworze przed domem gdzie dla maluszka bede miala kolyske :) i po co gondola?

Gość Gabrysia1987
Moim zdaniem lepiej od razu zdecydować się na komplet - gondola, spacerówka i fotelik tego samego modelu - u nas Optimo od EasyGo. Wszystko idealnie do siebie pasuje, a do tego wygląda bardzo aktrakcyjnie za nieduże pieniążki.

Jest wiele wygodnych spa0cerowe0k ktore na plasko sie rozkladaja i spokojnie zastapic moga gondole.

tak to prawda moja koleżnka w sferisie zamówiła spaceróke na płasko rozkładaną i wozi maluszka tak całkiem na plasko i eleganko :P chociaż te wózki 3 w 1 wychodzą cenowo podobnie a mają wszystkie funkcję :P

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie wozić dziecka odrazu w spacerowce, z wielu względów, dlatego kupilam wózek 3w1 Essence z Expandera, dla mnie taka opcja jest najlepsza.

Gość gość
Nie ma to jak tradycyjna ,fajnie zabudowana gondolka:) Ja polecam tą z Anexa Sporta, wygodna, fajny kokosowy materacyk i duuża:)

Gość gość
Ja się skupiłam na zestaw xlander xcite ale kupiłam i gondole i wkładkę. Na dłuższe spacery zdecydowanie gondola jednak wkładka jest super rozwiązaniem dla nas bo często podróżujemy za granice i lot samolotem z gondola odpada a złożyć spacerówkę z wkładka to już zupełnie inna sprawa :) polecam

Gość gość
Gondola chroni przed wiatrem, słońcem, deszczem, a fotelik raczej tego nie zrobi.

Gość Olka134
Chcesz oszczedzic pieniadze ryzykujac zdrowiem i bezpieczenstwem dziecka? Poczytaj sobie artykuly o tym jak mozesz mu zaszkodzic w ten sposob... Mysmy zdecydowali sie na wozek z adamexu barletta, bo ma bardzo duza gondole i mamy pewnosc, ze dziecku bedzie wygodnie i jest bezpieczne. Wez to pod uwage

Gość gość
Faktycznie na wyjazdy czy do samolotu to już typowa gondola odpada, ale ja planuję kupić tą nowość Amelis Super Six przed wyjazdem , bo też szukam spacerówki typowej do podróżowania, lekkiej i prostej w rozkładaniu a w tym przypadku jeszcze masz bonus w postaci gondoli.