Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

magda z Namysłowa..........przyjmijmy

Polecane posty

Gość gość

Że się zakochasz w jakimś facecie i zajdziesz w ciążę i np będziesz jechała np do Opola lub do Wrocławia przez Namysłów bo akurat musialabys gdzieś po drodze jeszcze gdzieś wstąpić i gdybyś przejeżdżając przez Namysłów byś zaczęła rodzić i gdybyś urodziła w Szpitalu w Namysłowie to wstydziłabyś sie dziecka że urodziłoby się w Namysłowie czy to nie miałoby znaczenia dla ciebie gdzie się urodzi

Gość gość
To nie musi być nieprawdopodobne nigdy nie mów nigdy może się zdarzyć że byś przejeżdżała przez namysłów

Gość gość
Odpisz proszę

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Up odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Czemu nie odpisujesz?

Gość gość
k*****a nie wierzę :O ty na serio masz tak solidnie nassrane we łbie zyebie? :o

Gość gość
Pytam serio gdyby tak się zdarzyło to co byś zrobiła gdybyś nie miała wyjścia i musiałabyś urodzić w Namysłowie? Odpisz i wejdź na temat czemu większość Polaków twierdzi że polska nic nie produkuje

Gość gość
wolałabym urodzić na najbardziej zapadłej wsi głęboko w Transylwani niż na tym twoim zadoopiu :o

Gość gość
Namysłów to nie jest zad***e bo jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola i ps ma dobre polaczenie kolejowe z Częstochowa i Wrocławiem i ps wsie w Transylwanii są zadupiami bo są w Rumunii a namysłów jest miastem blisko Wrocławia

Gość gość
I ps przyjmijmy gdybyś akurat była w okolicy Namysłowa bądź byś przejeżdżała Przez Namysłów i byś zaczęła rodzić i gdybyś trafiła do szpitala w Namysłowie na porodówkę

Gość gość
I ps czemu wsie w Transylwanii nie uznajesz za dziury a miasto Namysłów leżące w pobliżu Opola i Wrocławia tak ?

Gość gość
Odpisz

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
W tej wiosce Namysłów śmierdzi i każdy to omija z kilkunastu kilometrów.

Gość gość
Tam nie śmierdzi i to nie wioska zrozum to i skończ tą szopkę idiotko odpowiedz mi przecież w panoramio widziałaś zdjęcia Namysłowa czytałaś na Wikipedii o Namysłowie widziałaś Namysłów z góry widziałaś bloki ulice kamienice widziałaś ratusz w Namysłowie rynek zamek browar W NAMYSŁOWIE I WIESZ ŻE TO JUŻ MIASTO A TY CIĄGLE SIE UPIERASZ ŻE TO DZIURA ZAD***E WIOCHA I CHATY DREWNIANE O CO CI IDIOTKO CHODZI CO?

Gość gość
Skoro niby nikt nie lubi Namysłowa to czemu ciągle tam powstają nowe osiedla mieszkaniowe jak siódemka nad Widawą magnolia maja w ciągu 2 ostatnich lat powstały dwie galerie handlowe w Namysłowie jest festiwal ROCKOWY CZOCHRAJ BOBRA FEST W NAMYSŁOWIE OD ROKU JEST DOSTĘP DO INTERNETU LTE I SIECI 4 G LTE I CZEMU NIBY DUŻO OSÓB BUDUJE DOMY W NAMYSŁOWIE? CO? JAK taka jesteś mądra to napisz dlaczego tak obrażasz Namysłów

Gość gość
I jeszcze jedno wpisz sobie Kosikowski nieruchomości a jak obejrzysz oferty mieszkań Kosikowski nieruchomości a potem wpisz sobie MILEZ DEVELOPER PABINIAK

Gość gość
Odpisz i odnieś sie do tego

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Tam są stare chaty i smród, a to co ty piszesz, to między bajki sobie włoż, bo i tak w to nikt nie uwierzy. Wiocha jak się patrzy.

Gość gość
Weź się tępa zdziro nie upieraj przecież widziałaś suko zdjęcia na panoramio namysłów widziałaś blok kamienice rynek browar panoramę Namysłowa i weź nie p*****l wredna suko że tam są wiejskie domy bo ich nie ma przecież widziałaś zdjęcia i tam żadnych wiejskich chat nie było na zdjęciach i to nie ja robię z siebie suko kretyna tylko ty z siebie i sama pokazujesz swoją głupotę i prymtywizm dobrze wiesz że tam nie ma wiejskch chat ja też to dobrze wiem czemu w kółko mi to powtarzasz skoro wiesz że ich tam nie ma i co ty masz z tymi dziurami dla ciebie to wszystko jest dziurą ty masz na tym punkcie obsesje zameszkaj na szczycie Mount Everestu tam na sto procent nie będziesz w dziurze i udław sie tymi twoimi dziurami i zastanawia mnie jedno jesteś taka głupia czy tylko udajesz?

Gość gość
Magda 15:39 ps ty nawet Wikipedii mapom Google nie wierzysz ? Przecież widziałaś bloki ulice kamienice rynek ratusz ulice budynek browaru na panoramio przecież zamieszczałem zdjęcia i ja znam Namysłów i te zdjęcia są prawdziwe nie wierzysz że tak jest to rusz tą swoją śmierdząca d**e i przyjedź do Namysłowa i wtedy zobaczysz że tam żadnego syfu smrodu wiejskich chat nie ma i ps Namysłów wygląda tak jak w Panoramio i wpisz sobie Namysłów i jeszcze raz dokładnie sobie o nim poczytaj i zobacz zdjęcia na grafice bo one też są prawdziwe

Gość gość
przejeżdżałem przez namysłów, więc wygląda to tak, że jest jeden gościniec przez środek tej wioski, piaszczysty, ale mocno ubity. wzdłuż tego gościńca bocznymi ścianami do drogi stoją chaty drewniane kryte strzechą, poza chałupą sołtysa, ten ma pokrytą eternitem. Podobno nawet w izbie ma gumolit, ale nie wiadomo czy to nie jest jednak tylko plotka. Przez całą drogę towarzyszył mi smród gnoju i roje much (niestety ludzie za chałupami mają gnojniki na które wyrzucają gnój z obór). A że było słonecznie i gorąco to waliło niemiłosiernie

Gość gość
Przecież ty idioto nie wiesz co piszesz. Ja wiem jak tam jest, a ty dodajesz próbując upiększać tą wioskę. Piszesz o tych starych rozlatujących się kamienicach? ha ha ha. Żal mi jest ciebie, ale spójrz prawdzie w oczy i zabacz jak tam jest naprawdę.

Gość gość
No i gość z 16:16 ma rację. I ja też, a ty dodajesz i z wiochy miasto chcesz zrobić.