Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krakow hotel na wesele

Polecane posty

Gość gość

Stało się! mój narzeczony w końcu mi się oświadczył po 3 latach:)) W związku z tym że mamy dzisiaj wolny wieczór który spędzamy razem chcielibyśmy poszukać w internecie ofert jakiś hoteli w Krakowie gdzie można połączyć zorganizowanie wesela wraz z noclegiem dla gośći. Macie jakieś typy?

Gość gość
Po przeczytaniu twojego posta od razu pomyslałam o Best Western Premier. Ostatnio byłam tam na weselu przyjaciela z pracy i wszystko było zrobione na tip-tp. Hotel naprawde o wysokim standardzie a sala weselna piekna!!:)

Gość gość
ja zdecydowanie duzo dalej ale tez trafilamna super sale w hotelu Delfin w Białej Podlaskiej, duza prawie na 300 osob, pieknie na biało była przysstrojona wszedzie pelno kwiatow, no cud, no i swietne jedzenie tam podaja

Gość Tymoteusz1
O tak, to cudowne miasto. Mało gdzie można tak bardzo poczuć historię Polski, jak właśnie tak. Na początek na zwiedzanie warto wybrać centrum krakowa i hotel logos http://www.hotel-logos.pl/ na nocleg, bo tam będziecie w stanie dobrze wypocząć po zwiedzaniu miasta. Weźcie to pod uwagę i wybierzcie właśnie dawną stolicę kraju na najbliższą wycieczkę.

Gość MartaBil
Ja serdecznie polecam sprawdzić Q Hotel Kraków Plus - byłam tam zarówno prywatnie, jak również biznesowo i to chyba jeden z najlepszych hoteli. Mają świetną kuchnię a obsługa jest na prawdę profesjonalna

Gość Melodii6
hmm jeśli interesuje was organizacja wesela w krakowie, to może spodoba wam się sala w http://centrum-biznesu.eu/ ? Myślę, że jest całkiem perspektywiczna :)

Gość gość
Nie wiem jak duże wesele planujecie, ale byłam ostatnio w Miodosytnia na Kazimierzu. Bardzo mi się podobało, przyjęcie nie było duże około 50 osób jak dobrze pamiętam, ale wesele jedno z najlepszych na jakich byłam.