Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8Widomo8

a teraz powaznie miekki kùtasku

Polecane posty

po,pierwsze jak czolgi jechaly na zeran czy tez po slasku sie rozbijaly (uklony) to ty na stojaco pod szafe wchodziles i na gowno papu mowiles to raz po drugie badz laskaw nie wycierac sobie mordy starszymi bo jestes taki sam antykomunista jak jarek ktory jak przyszlo co do czego to akurat prawo pracy studiowal :) po trzecie nawet nie jestes mocny w gebie i nie sugeruje wyslania do putina na szkolenie, ale jak bys choc raz w zyciu pala od zomowca dostal to bys wiedzial o czym belkoczesz i po czwarte, gdyby nie ten pîeprzony socjal i socjalizm to juz bys dawno z glodu zdechl w rynsztoku bo nikt z cudzych podatkow by psychicznego dziecka nie utrzymywal i to zamyka temat jestes mocny w gebie na socjalu taka prawda moj ty "antykomunisto" z kanady gowno wiesz, gowno przezyles, tak jak twoj idol

Gość gość
Tadeusz. Ka!sołtysie panu już dziękujemy!!wyjazd stąd.!

Gość gość
I prosze nie obrażać mi tu syna!!

Gość gość
Podszywie chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło. Nie nadążasz :P

Gość gość
Jak nauczysz się poprawnie pisać :P

Gość gość
Oj tam, oj tam :P Każdemu się może zdarzyć :)

Gość gość
Co Smof myślałeś, że zrobisz zadymę, a tu przeciwnik Cię zignorował :D

Gość gość
Dobra snof wełniana istoto jeżeli podrobisz mnie idealnie z pisowni to złoże broń. Słowo. Masz na to 24 godz. Jutro działaj, a teraz paciorek i spać w trosce o twoje zdrowie. Mała podpowiedź -musisz myśleć jak ja. To bardzo cenna umiejętność spojrzeć oczyma wroga. Sprawdzimy kto tu jest myśliwym a kto zającem. hehe :)

Gość gość
Terminy, czas mają to do siebie że można je przedłużać. Przystane na twoje warunki, ale ale rezygnujesz z nicka smof i latasz jako mój podszyw na czas idealnego podrobienia mnie. Na bierząco, tak. Dotknąłeś moich symboli, więc musisz być jak ja i oczywiście musisz pacyfikować karuzele, a zwłaszcza użytkownika matuzalem zero325 nawet jak go nie ma. Innej drogi nie ma. Nara. :)

Gość gość
Słabe blefy stosujesz. Chyba dopiero idziesz tam skąd ja wróciłem. (metafora tumanie zapijaczony) Podszywa ty zmontowałeś i dostałeś szanse, ale jak z niej nie skorzystasz to wracamy do punktu wyjścia. Keczup mnie nie zajmuje bo bez nicka nie istnieje. Po tobie jadą dzień w dzień keczupy i co w związku z tym. To dobrze, że wszędzie widma widzą i to pogłębi ich paranoje. Ja mam pompe. :) Z moich rozmówczyń nikt. mnie nie sprzedał i świadczy o tym to, źe z priv nic na mój temat nie wypłyneło. Wydygałeś bo musiałbyś jako podszyw pacyfikować swojaków. Koniec czasu na ciebie, bo ja nie mam co z tobą robić i mnie nudzisz. Rozmowa z tobą jest jak przepracowanie w fabryce ze 30 lat. To już lepiej sie powiesić niż żyć w takiej monotonii.

Gość gość
Widomo? Agencie to ty?

Gość Magda Trans
Smof - będziesz jėbany. ;-)

Gość gość
Slaby podszyw Żmiju.:O

Gość gość
gość dziś keczup jak pragne zdrowia psychicznego dla ciebie istotko prosta i nie skomplikowana gdyby nie pomoc żywnościowa z MOPS umarłbyś z głodu bo nikt dobrowolnie nie utrzymywałby twój egzystencjalny żywot rozwalacie mnie ale nie będe kopał leżącego wymień olej w swoim tico twardzielu

Gość gość
gość dziś a tak na marginesie widus moj ty pogromco zostaw w spokoju tych biednych essesmanow i nie nie zebym byl empatyczny sam sobie zapracowałeś ty psychopatyczne dziecko specjalnej troski

Gość gość
Widmo nie mam już do Ciebie siły. Ludzie chorzy nie zdają sobie sprawy z problemu jaki ich dotknął. Skorzystaj z pomocy psychiatrycznej dla własnego dobra i wtedy będziesz naszym miłym gościem. :) [styl krusowej] xxx

Gość gość
Głaskaliście chama po główce to teraz macie. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że Widmo zmontuje wam podszywy i otworze szampana jeżeli Widmo zacznie sie logować w dzień. Płyńcie chujki.

Gość Nowy            w      mieście
Widmo dobrze robi.:-) Macie to na co zasłużyliście. I chùj wam w kakao. :classic_cool: :-D

Gość gość
Dlaczego podszywasz się borsuku pod Nowego?

Gość Nowy            w      mieście
Nie podszywam, jestem nowy w tym "mieście" :classic_cool: Osiołku 😴 :-D