Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam faceta i kręcę równocześnie z innym tak by pierwszy sie nie zorientował

Polecane posty

Gość gość

mam faceta, ale mieszka 30 km ode mnie, to niezły chłopak, ale mi sie znudził. Ja bym chciała chodzić na spacery codziennie, do kina ze 2 razy na tydzień, fajnie by tez było,żeby chodził ze mną na tańce i piesze wędrówki I do restauracji zapraszał na kolacje.

Gość gość
Dziecko, dorośnij..

Gość jedna kobita to za mao
Postępujesz właściwie! Sam bym tak postąpił gdybym miał 1 kobietę - co to ma znaczyć że jest się uwiązanym do jednej kobity, która w każdym momencie może mnie zamienić na kogoś innego!?! Trzeba mieć zabezpieczenie w postaci drugiego faceta - może rozgranicz w ten sposób że z jednym się spotykasz/chodzisz na spacery/wędrujesz (ale nie współżyjesz), z drugim natomiast będziesz uprawiać seks. Powodzenia!

Gość gość
jestem panną mam ponad 50-ke i konto na portalu randkowym. Jestem atrakcyjna i zadbana.

Gość gość
ale z tym pierwszym jeszcze do niczego nie doszło, bo u mnie jakieś problemy wiecznie, a to klimaks, a to jeszcze coś innego.

Gość gość
Pierwszemu powiedziałam,zeby sobie na czas urlopu i miedzy 24 godzinnymi słuzbami jeszcze jakąś prace znalazł, to nie będzie mial czasu mnie odwiedzać, ani do mnie dzwonić. ( strażak , więc urlopu ma wiecej). Chyba na razie niczego się nie domyśla...;). po 1-2 tygodniach, albo 3 powiem mu,ze nasz zwiazek nie ma sensu bo on taki zajety i zapracowany, a ja tak nie chcę;)!

Gość gość84_prawdziwy
Rozejdź się z pierwszym i szukaj drugiego. Bliżej Ciebie.

Gość gość
Ja robię podobnie autorko. Też jestem nowoczesną wyzwoloną kobietą!

Gość gość
Znowu ten Wrocław i okolice-strażak-emeryt, pani bardzo dojrzała z portali, właścicielka kilku kont randkowych