Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja od Namysłowa odchodzę z forum Bo mam dość waszego chamstwa i prostactwa

Polecane posty

Gość gość

i że ciągle obrażacie namysłów (przestało mnie to obchodzić patologio jeba...na z kafe czyli okazało się że to wy jesteście debilami i idiotami a nie ja te obraźliwe wpisy to w dóópe sobie wsadźta żegnam was nie będziecie już mieć kozła ofiarnego żal mi was wy tu wszyscy jesteście nienormalni i prostaccy i z patologią nie gadam

Gość Wiocha Namysłów
To spiertalaj patolo z wiochy Namysłów

Gość gość
To nara a ty dalej tu siedź i (namysłów to miasto widze że jesteś ułomna bo nie umiesz odróżnić miasta od wsi ) to dowód że tu są same kretyny

Gość Wiocha Namysłów
Największym kretynem jesteś ty.

Gość gość
Ty jesteś kretynem bo nie potrafisz odróżnić miasta od wsi ja w przeciwieństwie do ciebie jestem mądry i sto razy fajniejszy od ciebie

Gość Wiocha Namysłów
Ty jesteś dno i przygłup, co wkoło jedno i to samo pisze. I to cię zdradza jako kretyna i idiote.

Gość gość
A ciebie zdradza to że Nie potrafisz odróżnić miasta od wsi i masz bujną wyobraźnię patrz na temat ostrzeżenie dla miasta Wrocławia co go kilka minut temu założyłaś

Gość Wiocha Namysłów
Twoja wyobraźnia, ogranicza cię tylko do kopiuj wklej. Patrz setki twoich bezsensownych postów. Czyli Debil.

Gość gość
Ja jestem debil a ty imbecyl bo nie potrafisz odróżnić miasta od wsi

Gość Wiocha Namysłów
Imbecyla większego od siebie samego nie znajdziesz i nie będziesz tutaj komuś narzucać jak kto ma nazywać Namysłów. Jesteś tak ograniczony, że nie zrozumiesz tego, że są pewne granice spamowania i "wchodzenia z buciorami w inne tematy" dlatego ty to stworzyłeś, tą wioche, bo to już jest Wiocha, robić tak jak ty. Ps nie wiem, czy taki Debil jak ty, to zrozumie.

Gość gość
Czyli widzę że nie potrafisz odróżnić miasta od wsi przecież Namysłów to miasto wpisz sobie w Google Namysłów i przeczytaj

Gość gość
A i przy okazji sprawdź w Wikipedii co to znaczy imbecyl i odchodze a ty dalej tu siedź

Gość gość
Ty myślisz, że jedna osoba Cie hejtuje, przypomnij sobie jak ujawniłeś nasze nazwiska. Za to jesteś gnojony frajerze

Gość gość
Dobrze wam tak sami tego chcieliście to mój ostatni wpis nawet mi nie odpisuj bo mnie już nie będzie Nara małpo do niezobaczenia nigdy

Gość Wiocha Namysłów
Po pierwsze, to ty mi nie mów co mam robić. Po drugie jak nie będziesz się zachowywał jak z wiochy, to nie będzie tak pisane, czy odnoszone do tego, co wkoło piszesz. Ja wiem, co gdzie jest i jak się nazywa, ale nie lubię takiego natrętnego wymuszania, jakie ty stosujesz. Bo wtedy to działa odwrotnie. Jak byś nie był prostakiem, to byś wiedział.