Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra psiara. Normalne to?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w 6 osób w mieszkaniu 48 metrów, a ona sprowadzila kolejnego psa do domu i to wielkiego pitbulla, wcześniejszy pies tez jest jej wiec mamy teraz dwa. Czy ona jest normalna?

Gość gość
Widocznie lubi jak ją piesek posuwa. Po czasie stwierdziła, że potrzebuje większego kalibru i dla tego wzięła drugiego.

Gość gość
Moja znajoma psiara wzieła amstafa. Nieraz sie zarzekała że muchy by nie zabił. A teraz jej syn chodzi od kilku miesięcy z wielkimi bliznami na twarzy bo ten jej 'łagodny' piesiu pogryzł mu twarz :D ma idiotka za swoje.

Gość gość
p******ita ludzie, tylko w PL nadal istnieje stereotyp że pies potrzebuje dużeeeeego mieszkania. Nie potrzebuje. Czego potrzebuje i oczekuje to częste spacery i miejsce na wybieganie zależne od rasy i potrzeb danego psa. Siostra może mieszkać w dwumetrowej klitce co byłoby normalne gdyby spełniała potrzeby psa obojętnie jakiej rasy. ty jesteś kopnięta i mam nadzieję że nigdy nie będziesz mieć psa bo jesteś na to za głupia.

Gość gośćArcybiskup
Spalić ku/rw/e na stosie a wcześniej w*****ać.

Gość gość
Dokładnie, pies potrzebuje spacerów,Zabaw z innymi psami,a nie palacu. Znam ludzi, którzy maja wielkie domy,ogrody i co z tego jak pies nie chodzi nigdy na spacery tylko lata po ogrodzie całe życie. a siostra normalna, masz fajna rodzinę,rodziców też skoro się na to zgadzaja :-) pies to najlepszy przyjaciel człowieka.

Gość gość
Ja tez mam blizny od psa. Mojego i nie tylko,ale nie od pogryzien tylko od podrapan w zabawie albo jak skakaly na mnie.

gość dziś -> Jak ma duży ogród do biegania po nim to jest ok co innego jak siedzi większość dnia w mieszkaniu w bloku.

Gość gość
"Jak ma duży ogród do biegania po nim to jest ok co innego jak siedzi większość dnia w mieszkaniu w bloku. " x masz pojęcie o psach jak świnia o gwiazdach.

Gość gość
Większość was krzywdzi psy i nawet nie wie, że tak robi. Psy często trafiają na idiotów, te z hodowli i te ze schronisk, nie wierzę, że jest inaczej. Mam na to tysiące dowodów, ale nie ten poziom, żeby dyskutować z chamami, którzy tylko się wyzywają i obrażają :-)