Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 17 letnia córka jest w 2 ciąży nie mam sił do niej...

Polecane posty

Gość gość

To jest 2 ciąża...w pierwszą zaszła kiedy skończyła ledwo 15 lat. Teraz jest w drugiej. Ja jestem pielęgniarką w szpitalu, pracuję po 19-20h, mój partner się śmieje i tylko wypił piwo za jej zdrowie a ja już nie mam sił...

Gość gość
-50/10

Gość gość
pewnie prowo, ale wiem ze taka patologia istnieje, sama znałam ze szkoły laske która w wieku 18 lat była w drugiej ciązy, pierwsze dziecko z niewiadomo kim, drugie ze starszym rozwodnikiem ktory ją utrzymywał :O jej siostra młodsza to samo, tragedia

Gość gość
prawie jak słynna Dżesika :D

Gość gość
Lubi dziewczyna ten sport. Lekarz ginekolog kiedyś opowiadał o 24 letniej kobiecie dziewczynie która dorobiła się 6 dzieciaków. Więc chyba nie kłamał?

Gość gość
pracuj po 30 godz a partner niech lezy i piwsko chla

Gość gość
nie przejmuj się 500+ dostaniesz :)

Gość gość
pewnie że prowo,laska wczoraj się galerianek naoglądała w TV

Gość gość
PROWO 2/10 na zachętę

Gość gość
Sama jestem młoda mama. Mam 19 lat i roczna córkę. Z narzeczonym jesteśmy 4 lata. On pracuje, ja zajmuje się córka i w wolne dni szukam czegoś dorywczego, np. Kelnerowania na weselu. Niedługo IDE do pracy. Narzeczony ma prawko, kupujemy samochód. Teściową obiecała nam pomoc, bo maja majątek w wys. Ok 1mln. Jeśli nie to szykujemy się na hipotekę. Narazie wynajmujemy mieszkanie. Koncze zaocznie liceum. Od następnego roku idę na policealne studium zawodowe- technik weterynarii. Będę miała uprawnienia do założenia swojego gabinetu i jeśli dobrze pójdzie to tak zrobię. Proszę nie wyrzucać wszystkich młodych matek do jednego wora.

Gość gość
Do przedmówczyni:tak się nie chwal,bi gdyby nie kasa rodziców twojego faceta,to też byś była w tym worku.Po prostu trafiłaś na takiego gościa.

Gość gość
9:42 Póki co to teściowie nam nic nie pomogli. Bardziej moi rodzice, ale tu chodzi o wsparcie. Finansowo nie dostalismy żadnej pomocy. Są na razie obietnice, bo my teściowej pomoglismy. Czy cos z tego wyjdzie... Nie wiem. Jeśli nie to bierzemy hipotekę. Wiec proszę nie mówić o zadnym worku, bo radzilismy sobie sami i poradzimy dalej. A jeśli chodzi o faceta to trafilam na prawdziwego. Nie zostawił mnie z dzieckiem, nie wychodzi do kumpli, dba o nas i bardzo kocha.

Gość gość
Uuu... współczuję. No ale rozumiem, że córki nie wyrzucisz z domu za to, niestety wszystko zostaje na Twojej głowie ;/

Gość gość
Nie możesz porozmawiać z córką ze jest nie rozsądną. Później po ciąży załóż jej spirale na 5 lat chociaż tyle będziesz miała spokoju.

Gość gość
Jaka mama, taka córcia, skoro nie nauczyłaś jej zabezpieczać się, to teraz masz problem. Ciesz się, bo przynajmniej 500 + się należy na drugie.

Gość gość
jestes pielegniarka i nie rozmawialas z corka o antykoncepcji

Gość gość
to was przebije... moja młodsza siostra chodziła do szkoły z dziewczyną, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 13 lat (ojciec znany, płaci alimenty), drugie w wieku 16, a trzecie w tym roku :) tych dwóch ostatnich ojciec ten sam, mieszkają razem, on pracuje za granicą, ona hajs za dzieci z opieki kosi... inaczej mówiąc, żyje jak królowa. Do tego ciągle wygląda tak samo, nawet zajechana nie jest :/

Gość gość
Masakra. Ja mam 25 lat i 5 letniego syna, umowę o prace i boje sie zdecydować na drugie.

Gość Minnie90
Mam czwórkę dzieci. Lilianę urodziłam jak miałam 16 lat, Malwinę w wieku 19-stu lat. Potem przerwa, wyszłam za mąż za ojca moich córek. Jak ukończyłam 24 lata, okazało się, że jestem w kolejnej ciąży. Tym razem bliźniaki - Paweł i Wojtek :) Nie żałuję żadnej chwili słabości z Adamem (moim mężem). Jesteśmy szczęśliwi, mamy dom, mamy dzieci... mamy rodzinę :) Gdy powiedziałam rodzicom o pierwszej ciąży - byli zdruzgotani. Tata namawiał mnie do aborcji. Ja nie chciałam, mama mnie wspierała, ojciec zawsze był zaborczy. Po porodzie Lili, mama rozwiodła się z tatą. Ciąża z Malwiną była w pewnym sensie "planowana" ;) Nie zabezpieczyłam się i... wyszła Lwinka :) Chłopaków urodziłam w (myślę) odpowiednim wieku :) Oczywiście planujemy z mężem jeszcze dwójeczkę, może trójeczkę dzieci, ale trochę później :) Na razie jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
^ ty łasy worku na spermę na 500+

Gość gość
Nie wierze w historie o 4 dzieci w 24 roku zycia. Zbyt wykoloeyzowane to wszystko

Gość gość
gość dziś ponieważ napisała to bezdzietna, zazdrosna bromba kreująca swoje niespełnione marzenia :) mąż Adam... jakie to oklepane

Gość gość
No pewnie tak. 17 lat i 2 dzieci to kiepsko. Moja matka by mnie zabila.

Gość gość
Nie ma watpliwosci, ze twoja corka wychowala sie w samotnosci i na p****lach. Skoro jestes pielegniarka, to po pierwszej ciazy PRZYNAJMNIEJ trzeba jej bylo dac leki antykoncepcyjne.

Gość gość
myslalam ze moja znajoma lat 20 w drugiej ciazy to przesada ale chyba nie mam tez znajoma 26 lat nie dawno urodzila 3 dziecko to myslalam ze patologia ale chyba nie ja mam 29 i nie moge sie zdecydowac na drugie..:)

Gość gość
26 lat i trójka dzieci to nie patologia, jeśli oczywiście rodzinę stać, natomiast 17 lat i dwójka to jak najbardziej patola.

Gość gość
Najgorsze ze pelno jest takich przypadków.

Gość gość
Lezałam na patologi ciązy z 27 latka co spodziewała sie 7 dziecka.Bardzo chciała go nie miec.Bez ogrodek mowiła o kuratorze,asystencie rodziny i opiece.Urodziła duzego chłopca,a ja chuchałam na 3 ciąze i znowu wczesniak.