Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crisgreg

Wiele Kobiet jest bardzo zepsutych. Trudno o normalną dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
29 mam.

Gość gość
Kobiety dzisiaj to roszczeniowe księżniczki. Rozwija się cywilizacja, postęp, faceci się rozwijają, wymagania kobiet rosną, nie rozwija się tylko jedno. One same. Są gnuśne i wychowane w przekonaniu, że wszystko muszą mieć podane na tacy. Oczekują coraz lepszych facetów, stawiają wymagania, następuje u nich habituacja, czyli nie jarają się już tym co kiedyś(choć nawet kiedyś miały wymagania z kosmosu), same natomiast stoją w miejscu i w ogóle na siebie nie patrzą, na to co sobą reprezentują, co same mogą zaoferować. Jedyny sposób, by mieć jeszcze w miarę szanse na normalny związek to znaleźć kobietę, która dość długo trzymała dziewictwo i nie patrzy tylko na wygląd i kasę.

Gość gość
Typowy mechanizm obronny - jestem do d**y więc będę wmawiał, że to kobiety są be :)

Gość gość
to wszystko prawda kobiety to k------wy

Gość gość
Kobiety i mężczyźni są inni niz 100 czy nawe 20 lat temu! PRzestańcie!

Gość gość
Socjologowie od lat trąbią o sytuacji demograficznej w Polsce, Czechach, Rosji i na Ukrainie. Problemem jest to, ze kobiety z tych nacji są w wiekszosci wykształcone, zadbane, oprócz Ukrainek eleganckie i z klasą, są świetnymi gospodyniami, matkami, żonami i uchodzą wraz z Japonkami za najlepsze partie na świecie. Mężczyźni z tych nacji są uznawani za jednych z najgorszych partnerów na świecie - kwestia wychowania, niedbania o siebie, przeświadczenia o swojej wyjątkowości i wielu innych czynników. Tak naprawdę jeżeli jesteś Polakiem to jeśli nie jesteś naprawdę, beznadziejnym facetem - masz duże szanse na kobietę, o której większość mężczyzn na świecie może tylko pomarzyć, bo Polki mimo swojej wyjątkowości na tle innych kobiet świata i tak najczęściej wybierają Polaków.

Gość gość
szerzy się patologia, dlatego jest coraz mniejszy przyrost naturalny

Gość gość
masz duże szanse na kobietę, o której większość mężczyzn na świecie może tylko pomarzyć, bo Polki mimo swojej wyjątkowości na tle innych kobiet świata i tak najczęściej wybierają Polaków. hahahaha o k****a !!! Ale jaja ja pierfole

Gość gość
:D Polki są naprafe p****alablane :D

Gość gość
Haha Polki piszą o sobie same super cechy. Nie drogie panie jest zupełnie odwrotnie TO WY Jesteście NIENORMALNE!

Gość gość
Kobieta idealna nie istnieje

Gość gość
Socjologowie od lat trąbią o sytuacji demograficznej w Polsce, Czechach, Rosji i na Ukrainie. Problemem jest to, ze kobiety z tych nacji są w wiekszosci wykształcone, zadbane, oprócz Ukrainek eleganckie i z klasą, są świetnymi gospodyniami, matkami, żonami i uchodzą wraz z Japonkami za najlepsze partie na świecie. Mężczyźni z tych nacji są uznawani za jednych z najgorszych partnerów na świecie - kwestia wychowania, niedbania o siebie, przeświadczenia o swojej wyjątkowości i wielu innych czynników. Tak naprawdę jeżeli jesteś Polakiem to jeśli nie jesteś naprawdę, beznadziejnym facetem - masz duże szanse na kobietę, o której większość mężczyzn na świecie może tylko pomarzyć, bo Polki mimo swojej wyjątkowości na tle innych kobiet świata i tak najczęściej wybierają Polaków. AAAAA Jako kobieta podpisuje się pod tym w 10000%. Narcyzm i pseudo wyższość polskich panów jest czymś co my kobiety odbieramy jako duza wade

Gość gość
Większość jest wyrafinowana i zepsuta moralnie! !!!!!

Gość gość
8:25 chyba wyrachowana miało być

Gość gość
20:11, a czemu mają oczekiwać coraz gorszych facetów, skoro same są coraz "lepsze" - zajmują kierownicze stanowiska, nie chcą zajmować się tylko domem , realizują ambicje zawodowe, studiują więcej niż mężczyźni i poważniej podchodzą do edukacji, mają prawa jazdy, kupują samodzielnie mieszkania i samochody. Trochę się panowie w tym pogubiliście, to najlepiej trąbić, że są nienormalne. Ale to dojrzałe ...

Gość gość
Pokaż mi ktrore to kobiety robią kierownicze stanowiska i studia?

Gość gość
nie robią kierownicze stanowiska tylko je mają :D

Gość gość
No wlasnie maja za puszczanie sie

Gość gość
Kobiety sa mądrzejsze i to boli facetów

Gość kobietawyzwolona
Jesteście zwykłymi szmaciarzami i zadna normalna kobieta was nie chce !!!

Gość gość
10:21 nie bardzo rozumiem, jak ci mam pokazać, mam powymieniac imiona i nazwiska?

Gość Galena w
--Kobiety dzisiaj to roszczeniowe księżniczki. Rozwija się cywilizacja, postęp, faceci się rozwijają, wymagania kobiet rosną, nie rozwija się tylko jedno. One same.-- taaa mam studia, jestem zadbana, szczupła ( nie mam pięknej twarzy, ale nie straszę) Mam pracę z normalną pensją (księgowość), prawo jazdy i zainteresowania poza modą i urodą. Jestem słowna, pracowita, nie puszczam się, dziewicą nie jestem. Mam też wady (upór, pefekcjonizm, bałaganiarstwo - nie mylić z brudasostwem, lekka ortoreksja :) Wymagam tylko tyle, co sama daję. Dla większośc***anów to za dużo....

Gość gość
taaa strasznie jestes wystarczalna

Gość gość
nie puszczam się, dziewicą nie jestem hahaha logika kobiety i wszystko jasne jezuuu

Gość gość
12:05 ile masz lat i wzrostu i wagi :D

Gość gość
niech się puszczają, ale niech za własne błędy nie obarczają później podatników żebrając o zasiłek z mopsu :)

Gość gość
A co w tym nielogicznego? To jak się ma na koncie jeden kilkuletni związek i seks z jednym partnerem, to jest puszczalstwo? co za chłopaki tępaki, tak tak, musisz sobie poszukać tępej kobiety

Gość gość
12:35 - kliniczny przpadek glupoty wrodzonej

Gość gość
Jeszcze się w lekarza zabawia, tępe to , już leży, ale jeszcze musi kopnąć

Gość gość
Tak to jest absolutnie puszczalstfo