Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crisgreg

Wiele Kobiet jest bardzo zepsutych. Trudno o normalną dziewczynę

Polecane posty

Gość crisgreg

Brak zdrowego rozsądku to zmora współczesnego społeczeństwa. Tyczy się to nie tylko kobiet ale i mezczyzn

Gość gość
Ja znalazłem ale starszą.

Gość gość
to prawda kobiety z reguly wola przyjemnosci i brak odpowiedzialnosci. kobieta z natury lubi sie puszczac i brak stabilizacji ewolucja....

Gość gość
Mój chłopak znalazł mnie. Jestem perełka. Inteligetna wrażliwa, nigdy go nie zdradze.o ile będzie mnie dobrze traktował i doceniał to juz nigdy się nie rozstaniemy i nie będzie musiał szukać wsrod tych pazernych dzivek albo puszczalskich zdrajcyn :-)

Gość gość
I tak spada dzietnosc. W tej chwili wynosi 1,26 i ciagle leci w dol. :) tawiam, ze za 70/100 lat nie bedzie po nas sladu. :) ja jestem niesmialy i mam niska samoocene. Jest u mnie w pracy taka co mi sie z wygladu podoba, ale: nie zagadam bo i tak sie jej nie spodobam, a potem bedzie mi glupio sie z nia widywac. Po za tym ma ochrypniety glos (chyba od wody) i pali (smierdzi szlugami).

Gość gość
I tak zawsze znajde sobie jakas wymowke, zeby nie zadzialac. A to, ze jestem niski, a to ze za malo zarabiam, a to ze jestem za chudy, a to ze bez studiow, a to ze nie jestem przystojny itd. :)

Gość gość
I tak spada dzietnosc. W tej chwili wynosi 1,26 i ciagle leci w dol. usmiech.gif tawiam, ze za 70/100 lat nie bedzie po nas sladu x A na cholerę komu Polacy?

Gość gość
Po za tym kobiety dzis nie chca zakladac rodzin i meczyc sie przy pieluchach. Chca byc wyzwolonymi samodzielnymi singielkami zwiedzajacymi swiat i robiacymi kariere w corpo. :)

Gość gość
Jaka krytyka? Taka jest prawda, kobiety nie chca byc "matka polka", chca byc niezaleznymi, dobrze zarabiajacymi singielkami pedzajacym urlop na hawajach. :) i uprawiajacymi seks bez zobowiazan z tamtejszymi surferami. :)

Gość gość
I tak spada dzietnosc. W tej chwili wynosi 1,26 i ciagle leci w dol. usmiech.gif tawiam, ze za 70/100 lat nie bedzie po nas sladu x A na cholerę komu Polacy? x patola 500+ nadrobi , statystyki pójdą w górę

Gość gość
21:30 nie pojda. :)

Gość gość
cóż jako kobieta muszę niestety to potwierdzić Nie w głowie mi rodzina, dzieci, mąż i tzw. wierność. Chce cieszyć się życiem i seksem póki jest na to czas TERAZ gdy jestem młoda

Gość gość
w każdym kraju jest margines patologii

Gość gość
Co masz na myśli przez margines patologii? Czasy się zmieniły i kobiety wreszcie przejrzały na oczy.

Gość gość
Michałek, przestań się tak srać z tymi statystykami, tępy fiucie

Gość gość
gość dziś wg ciebie przejrzeć na oczy znaczy zostać patologią?

Gość gość
21:28 Nic tak nie poprawia humoru jak powtarzanie głupich historyjek przeczytanych w necie :)

Gość gość
Widzę, że niektóre kobiety są podatne na manipulację. To o czym piszecie to obraz kobiety wykreowany przez media. Nie będziecie szczęśliwe rozkładając nogi przed kolesiami poznanymi na wakacjach. Nie będziecie szczęśliwe wracając do pustego domu. Większość z was nie zrobi kariery i nie ma ciała Iriny Shayk, żeby mieć przystojnych adoratorów ( tak na marginesie to ona szuka partnera, który będzie ją szanował ). Zamienicie hawaje na mazury, a przystojnych surferów na miejsowych januszy. Kobieta może mieć męża, dzieci i się rozwijać jednocześnie.

Gość małaElka
jestem pracowita, zaradna, miła, mam swoje lokum... jestem zupełnie normalna tak myślę i co? jestem sama, panowie oglądacie się za pustakami niestety, a potem płacz

Gość małaElka
no i jestem z Mazur:)

Gość gość
MalaElka i tak bys zadnego nie chciala. :)

Gość gość
Jestem mało zepsuta, ale jak czytam takiego maniaka seksualnego jak ty, to od razu bardziej chce mi się pogrzeszyć. Oczywiście nie z tobą.

Gość gość
a mi ciężko o normalnego mężczyzne, większość z was to chamy o buraczanych twarzach z manierą wiejskiego wodzireja, przeklinajacy cwaniacy....

Gość JeieMezatki
A mi to na ręke że kobiety są łątwymi kuwami. Spokałem w swoim życiu tyle mężatek i wiele z nich bez oporów gubi majtki po kilku komplementach. Oczywiscie udaja wierne zony :D

Gość gość
Jak to czytam to nie wiem czy to śmieszne miało być?

Gość gość
Nie, nie wiele... tyle ile mężczyzn

Gość kobietawyzwolona
To Polscy mężczyźni są cipkami noszcymi obcisłe rurki, nie potrafiacymi podołać życiu. My nowoczesne kobiety jeśmy normalne, i pragniemy prawdziwych mężczyzn dlatego mówimy stanowcze TAK imigrantom. Oni nie noszą rurek i nie są c**eczkami nie wiedzącymi jak zaspokoić kobiete.

Gość gość
kobietawyzwolona - czy ty wiesz co ty napisałas????????

Gość gość
Cos jak ten g**** zbiorowy taharrush? Tego teraz wyzwolone chca? Bo jesli tak to spokojnie idz na widzenie do g****iciela to cie niezle przetrzepie a i dzieciak bedzie bialy ;p