Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czosnek i niedźwiadek

Reformy ciotek c.d. :)

Polecane posty

Gość gość
Ma ktoś wklejkę spamerki gęgę Wadery jak uprawiała seks lesbijski z Muszydłem?

Gość gość
Zaintrygowany Ciekawską dziś CiZia serduszko.gifkwiatek.gif x Ciekawska były mąż cię woła

Waderko, to nie są "słodkie paniusie" uwierz mi na słowo, To fantastyczne Dziewczyny :) 🌼 czy jest ciepło, czy zimno, nigdy nie narzekają. I co najważniejsze nigdy, ale to przenigdy nie nawaliły :) A piszemy już ze sobą parę lat i żądnej nie puściły nerwy. Są naprawdę kochane ❤️ :) Tobie Waderko wystarczyły popisy jakiegoś z duupy wysranego gówniarza, by mi napisać że penetruję odḅyty małych chłopców :O Jak byłaś, tak po tym poście Ciebie nie ma.

Gość gość
Jepnieta jak Mucha :(

No i super Nowy, to ważne, żeby mieć ludzi, którzy nas znają, wszystkie nasze wady i zalety i lubią i akceptują. :) Nie chcę sie wypowiadać za Wad, ale myślę, że nikt nie wierzy w to, że jesteś pedofilem. To chamstwo jakiegoś dupka.

Gość gość
Idzcie się napić piwa z żywymi ludzmi. Nie z nickami 🖐️.

To pffff, co mogę więcej napisać po Twojej totalnej kompromitacji. Już nie ma co pisać. Przybij piątkę ze Srata Mamuta. Petrowem i heja Do dzieła :)

Gdzie napisałem że jesteś pipą ? Może poukładaj sobie myśli w głowie, bo dziś średnio się sprzedajesz Waderko. :O

Gość gość
Muszko, dokładnie. Petrov to śmieć. Wadi chciała Nowemu pokazać, że "wtykanie" nam gęsi jest analogiczne to "wtykania" mu Petrova. Na takiej samej zasadzie go "karmi" jak my gęś :O Nowy obruszył się, bo uważa, że ma monopol na tyrkę, a potem i tak słodkie dziewczyny wybaczą. Więc "jakość" wybaczy, "bylejakość" niekoniecznie ( bo chyba tak leciał pewien post... ;) ), więc niech się Nowy trzyma jakości i fajnie ;)

Gość gość
Proszę, Nowy 😴Nowy w mieście wczoraj Kolejny smpamiarski temat, by przypomnieć sobie o ciotkach. pechowiec.gifZałożony przez tego gengoła, który gęgał im bezlitośnie a te głupie dokarmiały go licząc ze z brzydkiego kaczątka w końcu coś wyrośnie. pechowiec.gif Jak można być tak naiwnymi pipami. pechowiec.gifxZaburzenia pamięci masz, czy pijesz? ;) Głupie i naiwne i pipy :)

Gość gość
Jeżeli Nowy cie tak nie nazwał to ja chętnie to zrobię. Jesteś głupią pipà, która twierdzi ze nazywanie kogoś pedofilem jest równoznaczne ze stwierdzeniem, ze karmicie gęś. Sprzedaj jeszcze kilka równie trafnych porównań jako głupia pipa możesz sobie na to pozwolić.

Nie będziemy do tego wracać Waderko, było minęło: ) Odpocznij, 💤 Jak się okazuje bycie "Ciotką " to mocno stresujące zadanie. Jak ja się cieszę że wśród Wad jest Eve. :)

Gość gość
22.40 Brawo za twoje odważne zdanie 😴 A teraz się równie odważnie zaloguj albo w*********j 😴 Wystarczająco nieelegancko?

Gość gość
Znowu 💤

Gość gość
spam 💤

Gość gość
za spam 💤

Gość gość
Wadera jest pijana.

Gość gość
:O

Gość gość
Nowa morda bałucka pozdro z Mazur. :)

Gość gość
No przepchniesz się? :O

Gość gość
Czy nie przepchniesz? :O

Gość gość
Rzadko każę komuś "wypierdalać" i chciałabym to zobaczyć na własne oczy :classic_cool:

Gość gość
Aż sama nie wierzę, że to powiedziałam :P ;)edit. Zobaczyłam :classic_cool: Ojej [rumieni się] :P

Gość Jacek 81
Gdzie muszka; )))(

Gość gość
22.46 Kobito tylko sie nie zsikaj z podniecenia nadmiar emocji w twoim wieku jest szkodliwy :) 22:57 Ignor na głupia pipe

Gość gość
Dobrze, że chociaż tak mogę sobie dostarczać emocji ;) W moim wieku :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Może jednak szkoda, ze tylko tak :o