Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typ kobiety spoufalajacej się,komplememtujacej od razu. Lubicie? ja nie.

Polecane posty

Gość gość

Np. Taka która wlazi wszystkim na dzień dobry z wazelina nawet facetowi który wszedł właśnie ze swoją partnerka. Dosłownie przy niej mówi mu:"część, jestem x. Ale masz fajny uścisk dłoni! " Może jestem niedxisiejsza i sztywna ale w. ..wiaja mnie takie spoufalajace się osoby.

Gość gość
Miało być "komplementujacej ". Oczywiście faceci którzy przy tym byli stwierdzili ze "oj może jest otwarta i każdemu tak mówi, ma taki styl bycia ". No pewnie ....bo co mają powiedzieć.

Gość gość
jestes przynajmniej dziwna

Gość gość
A ty to pewnie facetem jesteś? A słuchaj jakby facet z zona wszedł i jakiś facet przy nim powiedział do niej "część jestem Jurek. Masz z******te nogi" to jest normalne??? Nie dziwie się ze tyle dziś bałaganu w relacjach międzyludzkich jak wszystko jest dozwolone nawet komplementowanie osoby zajetej w hej obecności

Gość gość
z ludzmi nadmiernie komplementujacymi moze sie nie spotkalam, ale z ludzmi za bardzo i za szybko spoufalajacymi sie - jak najbardziej. NIE ZNOSZE TEGO :o i nie ufam takim ludziom. na ogol to kobiety, faceci sa jednak bardziej powsciagliwi w tych kwestiach. ja po prostu nie rozumiem tego fenomenu i nie pojmuje, jak mozna wywlekac przed ZUPELNIE OBCA osoba bardzo prywatne (czasem intymne wrez) sprawy! Czasem poznaje kogos i po 1-2h znam zyciorys, wszelkie sukcesy i porazki. dla mnie jakies nieporozumienie :D

Gość gość
Tez tego nie znosze. Dodatkowo jak widzę coś takiego w wykonaniu siksy która nadskakuje kolesiowi którego zna od 30 sekund a przyszedł ze swoją kobieta to zwykła szmata zdesperowana. Bez względu na to jak bardzo można się ze mną nie zgadzać ja nie uważam tego za taktowne i niewinne.