Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajna babka ale rodziła naturalnie

Polecane posty

Gość gość

od jakiegos czasu spotykam sie z fajna babka , Jest po rozwodzie z dzieckiem . Dwa dni temu pierwszy raz uprawialismy seks . I tu problem - zupełnie nic nie czułem i trudno mi było dojsc . Jezli ta strona zycia ma tak wygladac to pewnie sie rozstaniemy . Co dzieje sie ze kobiety sa tak rozciagniete i nie nadajace sie juz do użytku .

Gość gość
moze masz malego. ps jestem po cc

Gość gość
15.24 - doskonała odpowiedź:) życie chłopczyku, życie... a nie serial w tv.

Gość gość
jestes po c c ? cos proponujesz ? nie mam małego !

Gość gość
To wszystkie rodzace naturalnie maja takie luzy w pochwie?

Gość gość
Jestem po cc I tez po rozwodzie

Gość gość
gość dziś To wszystkie rodzace naturalnie maja takie luzy w pochwie? x Nie.

Zmienić pozycję, popróbować :) Albo dla niej nie ma to znaczenia, ale zabieg plastyki pochwy. Niestety taki problem ma wiele kobiet.

Gość gość
A jakiego masz? Ile cm? :-)

Gość gość
Nie jestem chłopczykiem . Mam 25 lat . Fajna kobietka poukałdana , no super , uroda przeciętna ale zyskuje zaradnoscia i usmiechem . Niestety ten seks . Podnieca mnie niesamowicie ech. Spróbujemy w weekend drugi raz .

Gość gość
Proponuje podaj meila

Gość gość
Proponuję zabieg powiększania przyrodzenia :)

Gość gość
15:34 soryy ale mam kobiete i nawet jak mi gołą c**e przed monitor wstawisz to nie ruszy mnie to .

Gość gość
Penisa nie musze powiększac bo mam duzego i grubego . PEwnie ty masz wielka dziure !

Gość gość
Nie,nie wszystkie są luźne. W ogóle uważam,że to prowo. Ale dużo zależy od budowy ciała kobiety,organizmu,przebiegu porodu...Sama jestem po 2 porodach naturalnych i różnicy praktycznie nie ma,jestem tego pewna na 100% (może minimalnie,jakieś 5-10%),ale mnóstwo kobiet po 1 porodzie ma problemy z luźną pochwą i nie jest to ich wina,a umówmy się,nie każdą stać na waginoplastykę. Duża część kobiet jest tam taka jak dawniej lub z niewielką różnicą,ale też spora część przeciwnie - nie ma co generalizować. A seks może być bardzo udany,nawet z takimi "luzami"; wystarczy popróbować różnych pozycji, mieć pomysły w łóżku.. wszystko się da. I ,autorze wątku, też uważam,że jesteś młodym chłopcem,niekoniecznie pełnoletnim,a nawet jeśli masz te 25 lat jak twierdzisz,to jesteś mocno niedojrzały i nie powinieneś się wiązać z żadną kobietą,bo po prostu do tego nie dorosłeś. A w ogóle,to i tak pewnie prowo. :P

Gość gość
Masz dwa wyjscia ( prowokatorze) Brac dziewice Walic jej fisting az sie posika a sobie jednoczesnie druga lapa ttzepac kapucyna

Gość gość
Ale prowo.

Gość gość
Jak to? Przecież na kafeterii piszą wszystkie, że są po porodzie nadal ciasne!

Gość gość
No to jestem po kolejnych próbach seksu . Tym razem było troche lepiej choc nadal jest luzna . Postanowiłem ze zostanie moja żoną ! Jest tak swietna babka , tak zyskuje swoja osobowoscia , pomysłami i usmiechem i chyba dzisiaj sie jej oświadcze ! kurcze jeszcze nigdy nie byłem tak zakochany , Strasznie mnie podnieca jak żadna inna kobieta . Wiem ze " luznosc " mozna naprawic , ale na to przyjdzie jeszcze czas . A jej ciało marzenie ........... uwielbiam jej posladki , brzuszek z kilkoma rozstepami i ponetne pełne piersi .

Gość gość
kolejne prowo kobiety sfrustrowanej cesarką :)

Gość gość
Wiadomo,ze prowo, bo zaden prawdziwy facet nie pisze takich glupot, w dodatku na damskim forum. Powinien miec przynajmniej porownanie sprzed porodu,zeby ocenic roznicę.

Gość gość
Serio jest po rozwodzie z dzieckiem? to tak się da? Najpierw naucz się pisać, gamoniu, a dopiero potem bierz się za seks. A co do luzu w pochwie, to możesz jej zafundować zabieg, a potem powinna cie kopnąć w zad i być ciasną dla prawdziwego faceta

Gość gość
Tu Autor . Ale sie uśmiałem . Odezwały sie dewoty co żaden facet ich nie chce . Moja Ania nie jest zgryzliwa ani wredna jak Wy . Stad Zaden facet Was nie chce . Prowo prowo prowo - dla was wszystko co nie po waszej mysli to prowo . A ty mądralo o literówki sie nie czepiaj fenomenie .

Gość gość
To nie jest literówka, debilu( a raczej znudzona kuro, wymyślająca denne prowokacje). Nawet nie wiesz czym jest literówka, a czym nieumiejętność składania zdań :classic_cool: Masz rację - nikt nas nie chce, oj my biedne stare panny:( tylko jak wytłumaczyć fakt, ze mam męża i dziecko?

Gość gość tu autor
Jak to wytłumaczyć? Facet potrzebuje sprzątaczki i kucharki i czasami darmowego seksu kiedy to kochanka właśnie ma miesiączkę. Literówka -wystarczy przecinek pani doskonała .

Gość gość
Jesteś glupsza niż myślałam, autorko. Chyba nie myślisz, że ktoś uwierzył, że jesteś facetem hahahaha

Gość gośćtu autor
Ta powyżej , ty naprawdę masz ze soba problemy i urojenia . Jak sie to nazywa schizofrenia ! ?

Gość gość
Ciii/pa z ciebie autorze. zamiast w robocie siedziec, to urzędujesz na babskim forum. Pisssda, nic dziwnego,ze stac cie tylko na dzieciatą z odzysku,która ma wiadro.

Gość gośćtu autor
heh lepsza z dzieckiem niż byle jaka , wyuzdana , nieobliczalna , anty seksowna i obrażalska panienka