Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajna babka ale rodziła naturalnie

Polecane posty

Gość gość
Co to jest anty seksowna? Jaki jełop:O

Gość gośćtu autor
W sumie to wymysliłem że zaproponuję jej aby robiła mi tylko loda bo boję się ze się zraże do niej przez tą szeroką pochwę. Póki co zabiegu jej nie zagunduje bo jestem na zasiłku ale może jak kiedyś zacznę pracować to wyloze kasę na zwężenie żeby nie była taka luźna

Gość gośćtu autor
Uderz w stól a nozyce sie odezwą . No no nawet na podszyw cie wzięła ta szpilka która cię ukułem ?czuły punkt ? ! A wracajac do tematu słoneczko to jestem programistą i zarabiam ok 7 -8 tys miesiecznie

Gość gość
Nie ukułeś żadną szpilką, bo jestem po cc a rozwód mam ale z mężem a nie z dzieckiem!

Gość gość
Ukułeś? Ach te twoje literóweczki hahahaha

Gość gość
Nasz programista z macierzyńskiego forum:D idź już stąd baranie

Gość gośćtu autor
ukułeś - halo halo ktos na wagary chodził a mnie chce poprawiac . Juz wiem odwet ze ciebie nie chciałem a tak na poczatku sie produkowała. Pewnie jestes gruba i brzydka .

Gość gość
Jezu co za cep:O UkŁuć można czymś ostrym, a ukUć może coś kowal z żelaza. Kup sobie słownik,bo kompromitujesz się w każdym poście, buraku.

Gość gość
programista :-D

Gość gość
programista powiedz co to za słowo "poczatku " bo nie znam jako informatyk robisz podstawowe literówki nie wierze że pracujesz w tej branży sory ale ni ujaaaa

Gość gość tu autor
Cóż poradzę na to ze facet cie zostawił dla innej . Jesteś brzydka gruba . A słownik ortograficzny polecam tobie.

Gość gość
Brak argumentów na własny analfabetyzm, więc trzeba snuć domysły na temat czyjejś figury haha. Idź się ukuj, matole :D

Gość gość
Zaproponuj ćwiczenia mięśni kegla, sa też zabiegi w salonach stymulujące mięśnie tam i podobno jest naprawde dobrze po nich. I to nie prawda ze po cc kobiety sa ciaśniejsze niż po porodzie naturalnym. Niestety bzdura. Często jest odwrotnie. Po cesarce biodra sa szersze okolo 2 cm bo nie schodzą się naturalnie jak po naturalnym porodzie. To ze ktos jest luźny to raczej budowa miednicy i bioder. Tak upragniona u kobiet przerwa miedzy nogami oznacza to ze sa luźniejsze bo maja szerszy rozstaw bioder. Te które jej nie mają sa bardziej wąskie i to nawet sporo.

Gość gość
A i mówicie ze faceci sa nie mili a Wy jadem plujecie a on się broni. Bardzo fajnie ze nie odrzucasz jej z takich powodów jak dziecko czy to ze jest luźniejsza.

Gość gość
Ale teraz doyebalas teorie z tymi biodrami po cc:D

Gość gość
To teorie lekarzy droga Pani.

Gość gość
I ty łykasz jak pelikan

Gość gość
To nie wiem jaki lekarz Ci to powiedział. Biodra rozszerzają się już w czasie ciąży aby przygotować dziecku drogę wyjścia. I forma porodu już tu niczego nie zmienia. A luz w pochwie nie na nic wspólnego z poszerzonymi biodrami.

Gość gość
Nasz organizm i tak się przygotowuje do porodu naturalnego uwalniając relaksnę w celu "rozejścia stawów" biodrowych. Bo ciało nie wie, że planujemy cesarkę.

Gość gość
A mi facet dowalił po cc. hahah Podczas seksu zauważyłam, że stale łapie mnie tam, jakby sprawdzał czy jest w środku. Po kilku razach nie wytrzymałam, odsunęłam się i zaczęliśmy rozmowę. Mówiłam, żeby nie robił ze mnie idiotki, bo wiem o co chodzi, pytam czy jestem luźna on, że nie. Rozmawiamy, rozmawiamy i nagle podchwytliwie spytałam go od kiedy jestem taka luźna i mu się wymsknęło. "Po porodzie". Rodziłam przez cc, ale naturalnych bólów także zaznałam, bo cesarkę robili mi chwilę przed partymi. Poza tym położne badały mnie jakby wkładały łapy w wiadro, ja aż płakałam z bólu i leciała mi krew, może dlatego byłam "luźna". Teraz mój nie narzeka.