Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka_w_opalach

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość kobitka_w_opalach

Cześć moje miesiączki były dość nieregularne lecz z czasem mniej więcej wiedziałam już kiedy dostanę okres. Np przedostatni okres dostałam 15 marca, potem dopiero 28 kwietnia, teraz jest 3 czerwca i wciąż nic. Dodam, że wcześniejsze opóźnienie mogło być spowodowane stresem bo wtedy miałam akurat ciężki miesiąc, jednak teraz nie miałam powodów do stresu i powoli zaczynam martwić się brakiem miesiączki. Od kilku dni mam nabrzmiałe i bolące piersi, dodatkowo jakby lekko pieką, mam również białe upławy, które są dość obfite. Wczoraj miałam gorączkę i bolało mnie dosłownie wszystko, dzisiaj bolą mnie już tylko plecy, jednak okresu wciąż nie ma. Na dodatek nie mam na nic siły, cały czas bym tylko leżała :P Z moim partnerem stosujemy stosunek przerywany już od jakiegoś czasu, więc prawdopodobieństwo ciąży jest dość wysokie. 3 dni temu zrobiłam test i wyszedł negatywny jednak obawiam się, że mógł być zrobiony zbyt wcześnie, zamierzam go powtórzyć. jakie jest wasze zdanie? Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Test wyszedłby już pozytywny. Jeśli masz wątpliwości idź na badanie z krwi beta hcg.

Gość gość
nie jestes,masz nieregularne cykle to oznacza ze masz jakies zaburzenia hormonalne,ginekolog sie klania po ile wy macie lat,ze stosujecie takie metody? :o nie chcesz ciazy guma na fiuta albo tabletki,a nie cos takiego do tego by nieregularnych cyklach,a pozniej posrana piszesz :o lubisz sie katowac? zamiast miec fajny spontaniczny sex?

Gość kobitka_w_opalach
nie prosiłam o lekcję moralności tylko o zdanie na temat moich obaw :P u ginekologa byłam niecały miesiąc temu i też podejrzewał ciążę, gdy okazało się, że nie jestem, zrobił dodatkowe badania i stwierdził, że od strony ginekologicznej jestem zupełnie zdrowa. Dodam jeszcze, że nie jestem przerażona i ucieszyłabym się gdyby okazało się, że jestem w ciąży :P Jednak testy powinno wykonywać się po 10 dniach, a ja ten, o którym wspomniałam zrobiłam po 5 dniach więc stąd moje podejrzenia, że zrobiłam go zbyt wcześnie. Najśmieszniejsze jest to, ze jak pokazał jedną kreskę, rozpłakałam się jak dziecko, tak było mi smutno :P