Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anim 76

polecam rodzić w Matce Polce

Polecane posty

Gość anim 76

Ja urodziłam w Matce Polce 9 maja przez cc. Trafiłam tam z Żyrardowskiego szpitala w weekend. Przez ten czas wszystko było w porządku wszystkie zlecone badania wykonane lekarze ok tylko na obchodach nie można było się niczego dowiedzieć. Natomiast w poniedziałek wszystko nabrało tępa pani doktor nie spodobało się ktg i moje ciśnienie zrobiła przepływy były ok, i nie mówiąc mi nic zaczęły się bardzo szybkie przygotowania do cc w pełnej tajemnicy. Przewieziono mnie na blok operacja ok pobyt na sali pooperacyjnej ok panie tam są wspaniałe i bardzo pomocne. Po przewiezieniu na salę położnictwa niedługo po zabiegu przynieśli mi dziecko nie było problemu żeby zostało na noc u pań położnych, mąż na czas nie zdążył przywieść ubranek dziecko zostało ubrane w szpitalne nie było problemu. Jeśli chodzi o dzieci są bardzo skrupulatnie badane. Gorzej z matkami niekiedy nie sprawdza się na obchodach jak wygląda rana miałam takie wrażenie że lekarze chcą usłyszeć że nic się nie dzieje. Natomiast położne dbają o rany przychodzą pryskają oglądają. Jest kilka bardzo miłych położnych laktacyjnych bardzo dobrze pokazują jak dostawić dziecko do piersi bardzo wyrozumiałe i pomocne. Sale dwu trzy osobowe niektóre z łazienkami. Niestety wygląd sal łóżek, łóżeczek i pościeli pamięta czasy PRLu. Minusem jest to że jeśli dzieje się coś z dzieckiem niestety dziecko zostaje matkę się wypisuje i to dla matki jest największe nieszczęście. Ogólnie było by lepiej gdyby było więcej przepływu informacji lekarz pacjent.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować