Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wycieczki szkolne do Warszawy są niezwykłe, bo dzieci są...

Polecane posty

Gość gość

Patrzyłem się na wycieczki szkolne w Warszawie, te z prowincji i wiecie co? Wszystkie dzieci są białe! Dzisiaj widziałem grupkę samych słowiańskich dzieci. Tylko blondyni i blondynki. W Warszawie jest to już pieśń przeszłości. Normą jest, że minimum co 10 albo coraz częściej co 5 dziecko jest imigranckie, pełno żółtych, śniadych, trochę czarnych. Są wszędzie.

Gość gość
przestań prowokować i zmyślać ty spedalony cwelu pedofilu w dooope ***a/ny :D 🖐️

Gość gość
Nie mam nic do kolorowych dzieci o ile są Polakami gorzej z cyganami co tylko kradną i klna

Gość gość
A jakie znaczenie ma kolor skóry albo kolor włosów? Polecam wybrać się do Londynu albo innego dużego europejskiego miasta, gdzie wielokulturowość jest czymś normalnym.

Gość gość
Kolor skóry jest mi obojętny, ale dzieci imigranckie się nie asymilują za bardzo, często mają chore poglądy typu klanowość u Czeczenów, u dzikusów arabskich islam, itd. Bardzo często te dzieci nie starają się mówić po polsku zwłaszcza starsze, są bezczelne i agresywne, szczególnie jak dorosną. Często wywodzą się ze środowisk patalogicznych nawet wietnamskie, gdzie jak wiadomo, nie ma Wietnamczyka, który by nie trudnił się przestępczością gospodarczą. Niektóre mają wrogi stosunek do Polski, a potem jak dorosną jadą do Syrii walczyć w szeregach państwa islamskiego. Raczej są kłopotem dla Polski.