Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmienic prace z powoduuuu

Czy i z jakich powodów zmienialiście pracę?

Polecane posty

Zastanawiam się czy ktoś zmieniał pracę, z powodów innych niż finanse.jakie to był powody? I czy to był dla was dobry wybór.

Gość chce zmienic praceeeeeee
nikt?

Zmieniałam, ze względu na niezbyt ciekawą atmosferę w pracy. Siedzieliśmy w jednym pokoju, pięć osób, nie powiem, żeby specjalnie miłych i sympatycznych, których głównym celem było podłożenie nogi innemu pracownikowi. Stwierdziłam, że nie mam ochoty się męczyć.

ja właśnie też chcę zmienić ze wzgl. na atmosferę, i .....nadmiar obowiązków które szefostwo na mnie zrzuca...tylko na mnie.

To ja byłam w dziwnej sytuacji. Zwykle narzeka się na szefa, a mój szef anioł. Nie wiem, jak w stosunku do innych, bo kolegował się z moim ojcem, to może też miało wpływ na jego zachowanie względem mnie, a ludzie w tej robocie, szkoda gadać.

tak się zastanawiałam,czy atmosfera w pracy była powodem dla kogo aby zmienić pracę znajoma mi ost.powiedziała ,że to głupota i w każdej pracy są jakieś problemy:O A w nowej pracy jest dobrze teraz?

Gość gość
Wdalem się w romans z mężata szefowa i ludzie zaczeli gadać pojawily się kwasy i musialem odejść.

bo wdalam sie w romans z szefem a on mnie do orgazmu nie moze doprowadzic. musze zmienic szefa

Gość gość
Tak. Podła i wredna szefowa, szuja i kłamliwa suka. Nawet w sądzie pracy łgała jak pies. Mam nadzieję, że odbierze od losu tęgie baty za wszystko :P

Oczywiście, że jest powodem. Spędzasz z tymi ludźmi 6-8 albo i nawet więcej godzin dziennie, więcej pewnie niż z własną rodziną, a tamci ludzie z łatwością mogą doprowadzić Cię do stanów lękowych. Nie jest normalną sytuacją, że boję się wyjść z pokoju do toalety, bo koleżanka obok powie szefowi, że pół dnia roboczego przesiaduje tam i uchylam się od pracy, a do takich sytuacji dochodziło. Teraz nie narzekam :) Jeśli masz się męczyć to lepiej sobie to odpuść.

A w jakiej branży pracujesz? Mam nadzieję,że mi się uda szybko zmienić. Jak długo szukałaś nowej pracy?

Gość gość
up

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Jestem tłumaczem po arabistyce i iranistyce. Powiedźmy, że praca dla człowieka, który posługuje się płynnie tak niepopularnymi językami znajduje sama. Niecałe 2 miesiące byłam bezrobotna.

Gość gość
bo nie można było swobodnie sikać kiedy się chce tylko trzeba było meldować wyjście do toalety,to chore ,2.za krótka przerwa,3 nie wolno podjadać w pracy 4.wredne baby :-) 5.za dużo ludzi .6. oszołom nerwicowiec i jego paplanina,7.dłuższy dojazd niż godzina,8.różne wolne dni,wolę jak są stałe .zmieniałam ile się dało,zazwyczaj po roku,teraz mam pracę jak w domu,sikam kiedy chcę jem ile i kiedy chcę,żarcia dostaję ile chcę,w ogóle nie gotuję w domu,mam blisko do pracy,i mam miłą atmosferę,zarobki nie takie jak chcę ale na razie się pobawię

Gość gość
a przerwy w pracy miesięczne bo lubię sobie odpocząć :-) mam kilka zawodów :-)

Zazdroszczę znajomości języka.Kiedyś uczyłam się ros,ale przerwałam naukę,niestety nie mam takiego "fachu" w ręku i moje prace są "z niższej półki"

Gość gość
często zmieniam pracę bo mnie ludzie wkurfiają, tak po prostu, wszędzie zawiść i plotkarstwo czego nie znoszę

a teraz masz dobrą atmosferę w pracy?

Gość gość
tak. jestem urzędniczkom w urzędzie miasta. w pokoju jestem tylko z facetem-referentem takim jednym. rano mu dobrze zrobię i mam luz cały dzień. trochę głośny ten wentylator ale idzie wytrzymać

pewnie podszyw wyżej.Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
up

Gość kardulaki
Ja bardzo chciałabym zmienić jestem taka zmęczona ....:(

Gość gość
Zmieniałam ze wzg. na godziny pracy. W starej pracowałam na 2 zmiany 8-14 lub 14-20, w nowej od 8 do 14. W obu zakładach atmosfera dobra, obecne zarobki nieco wyższe, ale to wynikło już w pierwszych dniach pracy, nie były powodem zmiany.