Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 27 lat, cóż zbyt młoda już nie jestem. A jedyne co mi w życiu wyszło to ,że jestem lekarką. I złamałam nie jedno , męskie serduszko oczko.gif Mam świetną opinie, mówią o mnie ,że jestem inteligenta, ładna, i seksowna. Co też bardzo atrakcyjna. Hmm, ja nie uważam się za inteligentną. Mam wrażenie ,że jestem głupsza od nastolatki. Ładna , mmm, ciężko powiedzieć. Pracowałam jako modelka. Ale ja zbyt piękną to się nie czuję. Jestem sama. Przelotne znajomość- często, ale nic na stałe ;( Zawsze wychodziłam z założenia ,że znajdę tego ‘’jedynego’’, po studiach. Ale studia skończone ,a tu dalej nic! Zakochana nigdy nie byłam. Nie jest to teraz ważne. Podczas stażu podyplomowego , poznałam świetnego faceta- lekarza. Po prostu IDEAŁ! Ale jak na moje szczęście-ZAJĘTY. Skończyłam staż, cóż trudno tak miało być. Pracuję jako chirurg dziecięcy. W jednym z Katowickich szpitali. Przez przypadek nie dawano ,odnowił się kontakt z moim cudnym ortopedą oczko.gif Przez facebook’a. Dowiedziałam się ,że nie jest już z tą kobietą. Jupi! Teraz mój czas. Szybko doszło do spotkania. Co mogę był taki, taki. Nie wiem jak to opisać . Po prostu cudowny. Tak! Wylądowałam z nim w łóżku, ale nie na pierwszym spotkaniu. W łóżku jest cudowny. Wiecznie powtarza ,że najlepiej wyglądam rano bez makijażu. Oczywiście ,że tak nie jest! Ale to co piękne, trwać wiecznie nie może. Ostatnio zauważyłam jak całował się pielęgniarką. Tłumaczył ,że to nic takiego ,że ona się na niego rzuciła. Ona i dwaj koledzy potwierdzili ,że tak było. Ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Jest jeszcze jedna sprawa o ,której… Ehh. I co powiedzieć, dobra ok. Wrócimy do siebie. Jest jedna rzecz , po przez , którą powinnam do niego wrócić. ;( Jakieś pomysły , co robić ?

Gość gość
no nie wiem,jak mu wybaczysz to moze cie znowu zdradzić..od pocałunku do seksu droga niedaleka. A skoro juz na początku takie jaja...a jaka to rzecz przez którą musisz do niego wrócić? ciąża?

Gość gość
kolejne wyznania analnej prostytutki

Gość gość
złapałam od niego hiv. i teraz już z tylko z nim mogę być. chyba , że za pośrednictwem kafeterii poznam kogoś z hiv?jeżeli jesteś odezwij się! jestem ładna i możemy być razem szczęśliwi

Gość gość
ja mam hiva, skoro też masz hiva i jesteś ładna to możemy być razem

Gość gość
podaj namiary....odezwe się. chyba i tu można znależć szczęście w nieszczęściu

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=5F0ugWJNNv4 xxx a dlaczego ktos usnual doktospiele. genialne, do ********* rowniez, moze wam panowie zlapac odp. rytm do pracy mlotem pneumatycznym/dłutkiem - w zaleznosci co tam macie