Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość chłopaków nie ma własnego mieszkania ani nawet auta !!!

Polecane posty

Gość gość

więc jak z takim seks uprawiać ? ile mozna sie zabawiac w lasach ? w lato fajnie, ale w zime, przy mamusi za ścianą a może przy bracie/siostrze ? większość chłopaków to skąpcy, wolą wydawać na piwo niż wynająć kawalerke

Gość gość
Mam mieszkanie i auto i zero powodzenia u dziewczyn - jestem introwertykiem.

Gość gość
piwo jest lepsze niż seks, pij piwo, piwo z rana jak śmietana

Gość gość
oj tam oj tam chuj tam... lodzika nawet za przystankiem PKSu moze zrobic.... a po co mam kase , która mam na swoją psję i alko wydawać na to , żeby wynająć mieszkanie by p*****ać ?mieszkam z mamą i mi jest super!ani mysle zamieszkac z dziewczyną

Gość gość
"Większość chłopaków nie ma własnego mieszkania ani nawet auta !!!" bo to jest Polska, złodziejski kraj oparty na wyzysku i oszustwie, tutaj się walczy o przetrwanie a nie o własne mieszkania auta czy wakacje na kanarach... ludzie obudźcie się jak chcecie z pensji 1500zł wynająć mieszkanie opłacić rachunki, kupić samochód i mieć na benzynę naprawy ubezpieczenie... do tego jedzenie ubrania chemia kosmetyki... a jakieś wyjście do lokalu czy do kina? a dentysta czy lekarz gdy zajdzie potrzeba? albo jakiś niespodziewany wydatek? samodzielne życie za takie pieniądze jest niemożliwe dlatego ci co tyle zarabiają mieszkają rodzicami bo wtedy za te pieniądze jeszcze coś można mieć... tym którzy nie mogą/nie chcą mieszkać z rodzicami pozostaje wyjazd za granicę, bo życie w pojedynkę za takie pieniądze to wegetacja w czystej postaci

Gość takija29
nie prawda. mam samochod, mieszkanie, prace za wiecej niz 1500... co tam jeszce bylo na liscie? aha, mam <30lat

Gość gość
01:57 dokładnie tak jest. Niech zwiekszą nam jeszcze podatki, żeby było na 500+ Tańsze mieszkania? Owszem, ale pierwszeństwo ma rodzinka:) Świetny kraj dla młodych, którzy wchodzą w życie.

Gość gość
U nas w UK państwo mniej kradnie, przy przeciętnych zarobkach można kupić mieszkanie w kilka lat, samochody są prawie za darmo, ale koszty ubezpieczenia są spore.

Gość gość
tym pryszczatym tępakom polskim , łajzom brudasom , którzy podcierają obsrany tyłek papierem toaletowym nie wiedząc , że sluży on do wytarcia mokrej umytej dupy powinni zabrać mieszkania. i kasę . i te 500 i tanie mieszkania odstapic od takich planów. wysiedlać bydło pryszczate zadłużone bo tu mają Goście-Uchodzcy przybyć.

Gość gość
co cię powstrzymuje przed wynajęciem mieszkania do którego będziesz zapraszała faceta?

Gość gość
Duża liczba kobiet nie ma prawa jazdy windą.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
prawko było ale się zmyło ...