Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazałam swoje nagie ciało na kamerkach erotycznych i podobałam się facetom

Polecane posty

Gość gość

oczywiście nie na szołapie bo polacy to generalnie chamy, buraki i wieśniaki, robiłam pokaz (bez twarzy) na cam4, dostalam wiele wiadomosci przeróznych, propozycje pokazów za kasiore, panowie chętni do rozmowy, cyber seksu, jeden mnie nawet zapraszał do Belgii, w roznym wieku, nastolatkowie, 30 latkowie, 50 latkowie :) u nas jakos nie mam powodzenia, często slyszalam krytyke pod swoim adresem, nie zapomne jak pewien koleś z sympatii po spotkaniu mi napisal ze nie jestem w jego typie bo jestem za niska... a tu dostaje dziesiątki wiadomosci w tym od kilku przystojniaków :D jak to jest? polscy faceci wyżej srają niz d**e mają ? wymagania z kosmosu ? (PS: to nie byli murzyni, hindusi itp)

Gość gość
Ile masz wzrostu i jaka waga/wzrost?

Gość gość
patologia

Gość gość
jest tak jak piszesz, sami wygladają przeciętnie a wymagają niewiadomo kogo, ale co gorsze wygladają całkiem fajnie, ale w główce sieczka, patologia, poglady faszystowskie, rózni zboczeńcy, działający na 2-3 fronty znalezc fajnego przystojnego inteligentnego faceta jest niesamowicie trudno dlatego większosc kobiet bierze to co jest :classic_cool:

Gość gość
poka ryj , cyce i kapsko to ocenimy

Gość gość
Jak napalency zobacza gola c**e i d**e to kazda dla nich jest piekna bo w tym momencie chca tylko zaruuchac i wszystko ci powiedza co tylko chcesz. Życia nie znasz? I facetów?