Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największa część samobójców stanowią osoby z wykształceniem podstawowym

Polecane posty

Gość gość

Nie bez powodu. Wiadomo ze trzeba być głupim To zrobić. Bez znaczenia jaki powod. To zawsze jest głupota.

Gość gość
bzdury wyjęte z twojej obsranej szpary

Gość gość
dobra z idiotami nie dyskutuje. szkoda czasu. ide potrenowac wyproznianie sie do swojej wlasnej jamy ustnej

Gość gość
gość dziś brak informacji o wykształceniu - 7367 i co durna szparo?

dla mnie to raczej nie ma związku z wykształceniem.:) A znałam 3 osoby, które popełniły samobójstwo i jedna miała wyższe, druga była zaraz po liceum i mała iść na UW-jeden z najlepszych uczniów w szkole, trzecia osoba miała średnie wykształcenie.

Gość gość
o Tadzio .... vel GGGB , czemu nie spisz? suszy?

Gość gość
Z tym brakiem informacji wystarczy patologiczny chlopaczku pójść na logike skoro z tymi samobójstwami z informacja o wykształceniu jest taka różnica to w pozostałych przypadkach byl by to podobny % jednych i drugich tylko w większej liczbie. Wystarczy być inteligentnym by dojść do takich wniosków.

Gość gość
gość dziś lepiej idź zmień tampon tępa szparo

Gość gość
na logike to ja zawszeo******* gogatszemu, liczac w wiekszym procencie na wyzszy napiwek. wiesz chlopaczku patologiczny?

Gość gość
Nic te psychologowie, psychoterapeuci nie pomagają :-) , myślałem, że załatwią człowiekowi fajny dom , kolegów, koleżanki, drugą połówkę i rentę 20 tyś dożywotnią i jest git .

Gość gość
skoro obstawiacie na logikę, to może po prostu większośc samobójców to sa młode osoby któe przechodza trudny czas i nie zdążyły jeszcze ukończyć szkoły średniej. Statystyki sa tak ogólne, takie chłodne, surowe i wyrafinowane. To są po prostu informacje wpisane w rejestr i odpowiednie rubryki przez urzędnika, który nie rozpisuje indywidualnie czy dana osoba była w trakcie nauki, czy się dobrze uczyła i czy była w czymś wybitna. Autor to dla mnie człowiek poniżej jakiegokolwiek poziomu, który zakłada smutny temat tylko po to żeby drwić z tych nieszczęśliwych ludzi. Twoja dusza jest pusta i dziurawa jak durszlak

Gość gość
5:54 albo bezdomni. :P