Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie rodzinę w której kobieta urodziła 2×bliźniaki?

Polecane posty

Gość gość

Bo moja koleżanka ma pięcioletnie bliźniaki w tej chwili jest w ciąży i okazało się że jest to również ciąża bliźniacza.Jakie jest prawdopodobieństwo że za drugim razem też będą bliźniaki? nigdy nie słyszałam o takim przypadku a wy?

Gość gość
Ja też nie słyszałam. Ale pewnie już będzie mieć wprawe za drugim razem :)

Gość gość
Moja kumpela ma koleżankę.Różnica miedzy jednymi a drugimi to tylko 2 lata.Niezły hardcore.

Gość gość
Znam, maz kolezanki jest z rodziny podwojnych blizniakow

Gość gość
o kurcze standartowo 2 ciaze i 4 czworka dzieciaczkow :) :)

Gość gość
Moja babcia miała 8 rodzeństwa w tym były 2 pary bliźniaków .

Gość gość
Moja znajoma pochodzi z rodziny wielodzietnej, ma 2 siostry blizniaczki. Jedna z tych blizniaczek urodzila najpierw corke, potem blizniaki, a potem trojaczki :D

Gość gość
Osobiscie nie, ze znanych ludzi to Roger Federer ma 2 razy blizniaki. A i ostatnio czytalam o koreanczykach- siostry blizniaczki poslubily braci blizniakow i obie te pary maja tez bliznieta

Gość gość
Moja znajoma miała 3-letnie bliźniaki chłopców i ponownie zaszła w ciążę bliźniaczą.Niestety w siódmym miesiącu serca jednego z dzidziusia przestało bić:( bardzo to przeżywała bo to była dziewczynka.. podczas cesarki drugie dziecko chłopczyk trafiło do inkubatora obecnie ma półtora roczku i wszystko z nim okej.

Gość gość
Sorry, ale musze zapytac-jakby zmarl chlopiec, to by tak nie przezywala?

Gość gość
aktorki bliźniaczki, które zagrały w filmie "oszukane" mają młodsze siostry również bliźniaczki

Gość gość
15:21 to tylko moje zdanie.Ale napewno przeżywała to podwójnie z tego względu że to była jedyna córeczka.

Gość gość
Moja babka 3 razy urodzila blizniaki. Tylko ze dwie pary blizniat zmarly zaraz po porodzie sa pochowane z moja babcua i dziadkiem.

Gość gość
w mojej miejscowości kobieta ma 3 pary bliżniaków i jeszcze jedno pojedyńcze dziecko

Gość gość
znam 2 takie rodziny.

Gość gość marza
Znam kolezanka mojej cioci ma siedmioro dzieci w tym 2 pary bliźniaków blizniaki są z 3 i 5 ciąży.

Gość gość
Rowniez znam blizniaki dziewczynki i potem znowu blizniaki tez dziewczynki 10 lat róznicy między pierwszą a drugą parom :)

Gość gość
MOJA KUZYNKA MA 3X BLIZNIAKI I JESZCZE 3 DZIECI "POJEDYNCZYCH" Jakbym wam opowiedziała jej historie to byscie nie uwierzyly. Teraz to już dorośli ludzie ale wcześniej to hardcore straszny był u niej:(

Gość gość
Moja ciocia, tylko, że ona ma dziewiecioro dzieci. 7 dziewczyn ( w tym blizniaczki) chłopaków - bliźniaków.

Gość gość
chciałabym mieć bliźniaki, taki Fred i George z Pottera haha

Gość gość
Znam małżeństwo któremu bliźniaki zmarły zaraz po porodzie(żyły kilka dni). Po roku dziewczyna zaszła w ciąże i znów bliźniaki. Niestety znów zmarły zaraz po porodzie. Jak mijam na cmentarzu ich mały pomniczek z czterema imionami to aż łza sie zakręci w oku. Małżeństwo dziś w wieku 35 lat juz nie zdecydowało sie na dzieci.

Gość gość
Myslicie ze jak moj ojciec z blizniat ?imatki siorka z blizniat .W rodzine meza tez sa blizniaki to my msmy szanse na mnoga cieze?zaznaczam ze mam 38l

Gość gość
Znam kilka. Ciotka urodzila pierwsza pare(chlopak i dziewczyna) po kilku latach druga(rowniez chlopak i dziewczyna).Kolega ma identycznego brata blizniaka i ma jeszcze dwoch braci-rowniez bliznieta identyczne.Ale moja dawna sasiadka to byl dopiero przypadek!Najpierw urodzila corke,potem identyczne blizniaczki,po roku kolejna para identycznych dziewczynek,a po kolejnym roku jednojajowe trojaczki!!!8 corek w kilka lat,wszystkie jako dzieci wygladaly bardzo podobnie,chodzilam z nimi do szkoly.