Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natolek

Wspólne odchudzanie :)

Polecane posty

Wiem, że takich forum było już dużo, jednak było już tam naprawdę sporo osób, więc postanowiłam stworzyć nowe, gdzie będziemy sie motywować i opisywać swoje efekty :) Do wakacji został niecały miesiąc, a na brzuchu wciąż widać te uciążliwe fałdki tłuszczu ehh. A jak tam z wami?

Gość gość
Przez wakacje to ja zamierzam spalić 10kg tłuszczu max 15kg jeżeli organizm na to pozwoli a nie się tylko "odchudzić" równie dobrze można pozbyć się wody, spalić mięśnie itd a waga przecież pokaże mniej :) na razie niechcący spaliłem 5kg tłuszczu.

Gość gość
hej czy mogę doalczyc? Tez próbuje schudnąć a mam ich az okolo 12-15kg do zrzucenia... wiem wiem za późno sie wzięłam za siebie ale chociaż cos zacznie sie dziać w moim ciele.... Wkoncu będę spalać cm i kg.... Bardzo bym chciała schudnąć wreszcie bo dodatkowe kg towarzysza mi juz od młodzieńczych lat... Jestem bardzo niskiego wzrostu bo az 158 cm wiec te moje duze nadprogramowe kg wygladaja okropnie w tym polaczeniu... Pragne schudnac z brzucha, ud, bioder i pupy... Mam nadzieje ze wkoncu sie mocno zawezne do pracy i dam rade schudnac... Powodzenia wam :*

Gość nati014
hej:) ja równiez pragne schudnać chociaz z 5kg a pozniej sie okaze czy dam rade jeszcze pare kg. dopiero moja dietka trwa 4 dni ale w zupelnosci odstawiłam slodycze a to moj powazny problem i chyba najwiekszy i do tego staram sie cwiczyc jak narazie całkiem dobrze mi idzie. i jak leci Twoje odchudzanie?

Gość gosia561
Oj chyba najgorzej jest zacząć . Ja już 2 miesiące temu zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jakoś nie mogłam się przemóc do tego odchudzania,ciągle mówiłam jutro;) jutro;) i tak ciągle,aż w końcu postanowiłam że zacznę i tak już tydzień jestem i schudłam 2kg;) myślę że pomału a do przodu ;) jem regularnie posiłki plus spacerki wieczorne lub rower;) i słodycze raz w tygodniu i to jakiś mały batonik czy coś!

Też bym schudła, tak z 8 kg. Zaczęłyście już coś robić w tym kierunku? Ja nieźlę daję radę, tylko przy półce ze słodyczami czasami pekam i coś kupuję.