Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylyscie ze eleganckie kobiety maja jedno maksymalnie 2 dzieci a takie szar

Polecane posty

Gość gość

zaniedbane, krzywe zeby , otyle ,takie ktore teoretycznie nikt by kijem nie ruszyl maja cala druzyne pilkarska dzieciorow

Gość gość
patole zawsze sie mnozą jak króliki, typowi wyborcy socjalistów z PIS

Gość gość
Nie, nie zauważyłam takiej reguły.

Gość szczęśliwa samotna matka
Wyjaśnijcie mi coś proszę, bo zawsze mnie to zastanawiało:) Gdzie wy żyjecie, gdzie wy mieszkacie ze widzicie takich ludzi, takie rodziny, taką patologię?:) Ja mieszkam na Podlasiu i nie widzę takich ludzi:) Rzadko w ogóle można spotkać rodzinę wielodzietna która ma więcej niż troje dzieci, osobiście znam tylko jedną i matka tych dzieci to bardzo elegancka kobietka, dobrze się trzyma mimo wieku. Mam koleżankę która ma troje dzieci, to tez elegancka osoba, szpilki, sukienki paznokietki zrobione a do tego pracuje i dorabia gdzie może żeby tym dzieciom i jej żyło się lepiej:) Serio ja na prawdę nie widzę tych zaniedbanych kobiet, zmęczonych tych wielodzietnych patologicznych rodzin. Widze za to szczęśliwe rodziny, które spędzaja razem czas, na rowerach, na spacerach, na lodach, na plaży. Zimą na sankach, uśmiechnięci i mili współczuję wam że takie macie widoki ale uważam, że to zalezy od ludzi jak żyją z innymi, jak się odnosza do innych wystarczy kilka osób uśmiechniętych aby zarazić tym uśmiechem wszystkich. Jak tak czytam te komentarze, te rózne historie to wychodzi na to że ja zyję w raju :)

Gość gość
nie, nie zauwazylam, ale znam kobiete która ma 5-cioro chlopcow i jest bardzo zadbana, elegancka, ze nie jedna 25 latka by jej pozazdroscila. Autorko skad się tobie takie gupie myśli wziely? pewnie masz jedno dziecko, albo wcale i chcesz się dowartosciowac. Kobieta jak ma być zadbana to będzie i przy jenym dziecku i przy piatce

Gość gość
Nie, nie mam takich obserwacji Autorko.

Gość gość
Zapraszam na przykład do Bytomia. Tutaj takich dostatek, zwłaszcza w biedniejszych dzielnicach.

Gość gość
W Bytomiu to chyba nie ma się co dziwić. Jestem ze śląska.

Gość gość
tu autorka , ja osobiscie nie znam nie widzialam ale naszla mnie taka refleksja bo oladam tv i czy to sa wiadomosci czy sprawa dla reportera czy nasz nowy dom czy inny dokument zawsze te baby sa TRAGICZNE ze az nasuwa sie pytanie kto je zapladnia

Gość gość
Mowisz o swoim otoczeniu,autorko? Zona szefa mojego ojca wyglada jak milion dolcow a maja troje malutkich dzieci. Znam jeszcze wiele takich przykladow.

Nie, nie zauważyłam. Za to znam duzo zaniedbanych mam jedynakow. Wszystkie mamy 3 dzieci w moim otoczeniu, a jest ich 7 to kobiety z klasa i szczuplutkie, eleganckie. Tez sie realizuja, jednak jest kardiologiem, druga to dentystka, wlascicielka sklepikow spozywczych, psycholog, analityk sprzedazy i dwie nauczycielki języków obcych.

Gość gość
nie , nie mowie o swoim otoczeniu

Gość gość
po prostu autoreczka cukiereczkowa różowa landryneczka chce wywołać kolejną g****o burze ponieważ widzi na kiepskich portalach rodziny wielodzietne dysfunkcyjne siedzi na kafe całe dnie więc bańka lekko zryta :-D i chce nam wmówić jakiś swój pogląd stereotyp :-o Na szczęście ludzie na kafe są coraz mądrzejsi i nikt już nie pisze wyłącznie o koperku i gooownie tylko jednak dostrzega że królice to również kobiety :-) zadbane i normalne ALE COŻ 500 ROBI SWOJE I FRUSTRATKI BĘDĄ KRĘCIĆ TU CO RUSZ JAKIŚ TOKSYCZNY TEMAT PO PROSTU Z ZACISKU O***TU :-)

Gość gość
przecież w Rodzince. pl maja 3 dzieci, wszystko w ikei urządzone i wow w ogole. twoja teza obalona :D

Gość gość
a od kiedy rodzinka.pl to reportaz czy dokument ?? widzisz gowno obalilas przyglupie

Gość gość
Ponieważ eleganckie kobiety kontrolują otaczającą je rzeczywistość a co za tym idzie również i planowanie potomstwa. Natomiast ci ludzie z nizin społecznych to nie zastanawiają się nad czymś takim jak kontrola czy planowanie.

Gość gość
dokladnie , ci ludzie nie patrza na wyglad estetyke higiene byle zamoczyc , te baby tez adonisow na poziomie nie maja tylko obszczymury brudasy je wala x 10/10 prawda

Gość gość
Ja wiem jedno-program 500 plus bardzo pomógł rodzinom wielodzietnym moja sąsiadka ma czwórkę dzieci zawsze chodziły w ciuchach jedno po drugim czasami przy krótkich a teraz widzę że te dzieci mają nowe ubrania,chodzą naprawdę bardzo ładnie ubrane.Widać że ciuchy są nowe.

Gość gość
Co za brednie. Beckhamowie mają czworo dzieci (3 synów i córeczkę), Jolie-Pitt - szescioro (troje wlasnych, troje adoptowanych), Figurska i Chorosiński: czworo, Bruce Willis i Demi Moor - czworo dzieci, Janiak i Malinowska: trojka, Mel Gibson: osmioro, Torri Spelling: szescioro Eddie Murphy: piecioro

Gość gość
A ja marzę o tym żeby nie pracować Mam dwójkę dzieci i zastanawiam się nad trzecim zazdroszczę mojej siostrze która siedzi w domu i nie musi pracować.. Niestety mój mąż nie chce nawet słyszeć o trzecim dziecku ani o tym żebym nie pracowała Dobija mnie fakt że muszę ogarnąć dom, dzieci i jeszcze pracę zawodową. mąż w niczym mi nie pomaga jest jedynakiem wychuchanym przez rodziców nic nie potrafi w kuchni zrobić sam cały dom jest na mojej głowie. Szczerze Zazdroszczę tym kobietom które mają kilkoro dzieci dostali 500 plus i nie muszą pracować siedząc w domu

Gość gość
Nie pomyslalas tylko o jednym , ze te 500 plus to nie bedzie wyplacane dozywotnio , rok dwa i sie skonczy a ty co zeby w sciane z 3-4 dzieci bo 500 plus zabraknie?

Gość gość
Przyklad z d**y , nie rozmawiamy o celebrytach tylko o zeczywistym zyciu

Gość gość
ja na prawdę nie widzę tych zaniedbanych kobiet, zmęczonych tych wielodzietnych patologicznych rodzin. Widze za to szczęśliwe rodziny, które spędzaja razem czas, na rowerach, na spacerach, na lodach, na plaży. Zimą na sankach, uśmiechnięci i mili x zgadzam sie zaniedbane kobiety to jakieś pojedyncze przypadki. większość jest ładna, zadbana i przede wszystkim dbają o dzieci.

Gość gość
Przyklad z d**y , nie rozmawiamy o celebrytach tylko o zeczywistym zyciu x chcesz przykłady z rzeczywistego zycia? prosze bardzo : Kowalaka, Nowak, Malinowska, Goździkowa, Leśniak, Ziętarska, Florkowska.... i wiele innych.

Gość gość
Autorka ma rację i cos w tym jest. Wystarczy wejśc do pepco i tam pełno takich mamusiek. Jedno w czołgu, dwójka drepcze przy czołgu, a mamuśka xxl z tłustymi kłakami kroczy zajmując calą alejkę drąc przy tym niemiłosiernie ryja na bogu ducha winne dzieci.

Gość gość
no wiesz akurat dziś byłam w pepko i mama Nicoli jedynaczki właśnie przy kości no ubrana w worek po ziemniokach :-o włosy brak słów no i wózek oczywiście mydelniczka bo prestige :-D Ato że dooppa od wózka większa to nic wiem a że nicusia była jedynaczką wiem bo babka zagadała mnie o moich synów więc jednak wasza teoria nie jest regułą :-)

Gość gość
a bo one oprócz p********ia się i rozmnażania się nic nie umieją,

Gość gość
do gość dziś - to po wuj napieprzyła tyle, że jej nie było stać na ładne ubieranie, nie ma to jak teraz my podatnicy zapieprzamy na tą patologię

Gość gość
21,34 a skad wiesz ze ta Nicolka jest jedynaczka,znasz ja?Moze zabrala akurat tylko jedno dziecko do sklepu a reszta w domu np.

Gość gość
ale, bo co poród to wyglądają jak roztyte zwierze, grube to, utuczone, obleśne, niedomyte