Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś spotkał enigmatyczną dziewczynę? taka co uważa żeby nikt jej nie odgadł?

Polecane posty

Gość gość
pieprzenie do potęgi

Gość gośćTelimena
Wcina sie jak stringi w dupsko Zośki:D

Gość gość_T
a)oczywiście gościu_X, vel krzyżyk - mam się uspokoić bo? b)autorze tematu, projekcje na temat tego co jest lepsze dla kobiety, czy lepiej wygarnąć facetowi, wyżyć się na nim itp., to są Twoje wyobrażenia na temat; z a) i b) oraz z opisów wcześniejszy, trudno być przy Tobie sobą, trzeba się zmieścić w jakiejś szufladce i to by była odpowiedź dla Ciebie, dlaczego niektórym kobietom opłaca się, dla niektórych facetów pozostać enigmą - good luck anyway

Gość gość
ale ona jest enigmą dla WSZYSTKICH, w tym rzecz :-)

Gość gość
najciekawsze w tym wszystkim, ze wiekszość lasek tutaj umawia się/żyje/wychodzi za mąż za gości którzy nie znają ich tak naprawdę, nie rozumieją, a nawet pózniej nie chcą znać :-)

Gość gość
jedyne wyjście to być sobą i szczerym w relacjach z nią, nie nakłaniać do zwierzeń ale pokazać siebie, opowiadać o sobie jeśli sie nie zainteresuje, odpuść sobie, no chyba że uważasz, ze można kogoś do czegoś nakłonić w kwestii uczuć

Gość gość
to nie będzie łatwa sprawa

Gość gość
Tak spotkałam. Siebie! Całe życie jestem zagadką, nawet dla siebie samej. Ludzie których spotykam lgną do mnie-nie powiem zawsze byłam typem samotnika ale osobowością potrafię przyciągać jak magnes. Efekt jest taki że uwodzę z jednej strony a z drugiej mi nie zależy -ale to nie tak, efektem jest że ludzie mnie przeceniają albo się na mnie obrażają a zazwyczaj i jedno i drugie.

Gość gość
Spotkałem i pokochałem....a teraz nie wiem, kim tak naprawdę była.

Gość gość
właśnie i jaki sens w tym że jesteś nieodgadniona? to bez sensu, mozesz nawet miec setki zalet, ale to sie nie liczy bo na zewnatrz jestes bialą kartą :-(

Gość gość
ale nie ty będziesz jej dyktował co ma sens a co nie ma?

Gość gość
a moze to taka nowa wersja friendzone :-P

Gość gość
www.singleblackmale.org/wp-content/uploads/2011/09/Friend-Zone.jpg :-P

Gość gość ona  perfekcyjna
To jedna z najlepszych i najbardziej skutecznych metod uwodzenia. Nic tak nie pociąga mężczyzny, jak kobieta, której nie potrafi do końca rozszyfrować.

Gość gość
byleby ona sama siebie rozszyfrowała, co nie jest takie oczywiste.. :-)

Gość gość
owszem, tajemnicza kobieta pociaga...do czasu;)

Gość gość_T
czyli, jakby nie patrzeć, enigma kobiecie się opłaca :) zostają ci co chcą i wiedzą jak

Gość gość
tak, a potem taka sama nie wie jaka jest , bo zapomniała.. nie wie która to i czy to prawdziwa maska, chyba sie nie opłaca jednak

Gość gość_T
enigma, to nie maska, to osobowość - nie każdemu musi odpowiadać - ponoć jesteśmy wolnymi ludźmi?

Gość gość
ja jestem taka dziewczyna chyba...nie wiem...moja matka mnie nie lubi a chciala mnie udusic workiem 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

"czyli, jakby nie patrzeć, enigma kobiecie się opłaca usmiech.gif zostają ci co chcą i wiedzą jak" ciekawe stwierdzenie, szczególnie "zostają ci co chcą i wiedzą jak" :-) podoba mi się

Gość gość
Osobowość enigmy? a co to jest? może mi wytłumaczycie o jaką niedostępność i tajemniczość chodzi? czy chodzi o to, że z jednym czy drugim się nie przespała? może jakiś królewicz grzeczność osoby zinterpretował jako przyzwolenie na seks - a tu zonk? o taką enigmę chodzi?a może chodzi o to, że nie opowiada wszystkim o swoich przeżyciach, uczuciach, chroni prywatność?

Gość gość
zastanów się - odpowie kobieta na powyższe pytania i? przypuśćmy, że będziesz miał/a jasność - czy oznacza to, że wiesz co trzeba na temat osoby enigmatycznej? czy gdyby jednoznacznie taka osoba powiedziała co to oznacza, nadal byłaby enigmatyczna? SJP, PWN > enigmatyczny :)

Gość gość
enigmatyczna to taka - słownikowo: zagadkowy, tajemniczy» 2. «niejasny, trudny do zrozumienia XXX dokładniej to taka laska dla której jest to ważna być moze najważniejsza rzecz żeby nikt jej nie poznał, a wymówka dla "obcych" taka jest.. i to jest bez sensu

Gość gość
ona pozwoli ci wejść do swojego domu jeśli zapukasz do jej drzwi późno w nocy wpuści cię do swoich ust jeśli słowa których używasz są właściwe jeśli poniesiesz konsekwencje to pozwoli ci wejść głęboko do środka ale jest taki tajemniczy ogród który ukrywa ona pozwoli ci wejść do swojego samochodu aby pojeździć po okolicy dopuści cię do tych części siebie które powalą cię na ziemię wpuści cię do swojego serca jeśli masz młotek i imadło ale do jej sekretnego ogrodu? nie zastanawiaj się zbyt długo* przemierzyłeś już milion mil ale jak daleko poszedłbyś do tego miejsca gdzie nie pamiętasz i nie możesz zapomnieć? ona poprowadzi cię ścieżką gdzie w powietrzu będzie czuć czułość pozwoli ci dotrzeć dokładnie wystarczająco daleko tak żebyś wiedział że ona naprawdę tam jest spojrzy na ciebie i się uśmiechnie a jej oczy powiedzą że ona ma tajemniczy ogród gdzie wszystko czego pragniesz gdzie wszystko czego potrzebujesz zawsze pozostanie milion mil z dala od ciebie https://www.youtube.com/watch?v=8WYgukiV6FU

Gość gość
i co?

Gość gość_T
kojący zrozumieniem B.S. ... :)

Gość gość
a potem na cmentarzu, kim ona była ? :-(

Gość gość
Na cmentarzu byłam sobą Wojtuś.

Gość gość
klasyczny n/n :-P