Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co teściowe siedzą na tym forum? Ich dzieci są już dorosłe więc co tu robią!

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam na co one tutaj! Wnuki wasze wychowują ich rodzice a nie wy babcie! Wasz czas przeminął, nie wtrącajcie się już tylko idźcie kościoła albo na ławkę w parku!

Gość gość
Te teściowe to przede wszystkim matki. Matki dorosłych dzieci, które zawarły związki małżeńskie i aby być teściową, to trzeba być pierwsze matką. Więc dlaczego nie piszesz matki dorosłego, tylko teściowe!

Gość gość
Ach, to ty autorko nie jestes juz dzieckiem , bo jestes dorosła ? :) Czyli twoja matka nie jest juz matka, jedynie tesiowa ? :D Sam idz na lawke do parku, kosciólek tez mozesz odwiedzic :P

Gość gość
Dlatego siedzimy, ponieważ wy tu piszecie. Tak tak autorko - to ja - Twoja druga mamusia. Jutro przyjdę do was na kontrolę - zobaczymy czy dom i wychowanie idą ci tak dobrze jak pisanie obraźliwych słów na kochaną mamusię! Sprawdzę wszystkie szafki a dzieci przepytam z postępów w wiedzy i wychowaniu!

Gość gość
Dlatego, ze dziecko pozostaje czyims dzieckiem, nawet jak ma kilkadziesiat lat. Poza tym teściowe maja doswiadczenie- wiedzą, co im w wychowywaniu dzieci wyszlo dobrze, a co zle, wiec moga udzielic rad na podstawie wlasnych doswiadczeń. W dodatku wychowaly dzieci, ktore wy same wybieracie jako najwieksze cuda, czyli waszych mężów Co do koscioła- obecny klerykalny rząd wybrali młodzi, starsi chodza na KOD

Gość gość
gość wczoraj Nie wszystke tesciowe klepią paciorki i wysiadują w ławkach kocielnych.Są takie które wiedza jak maj spędzać swój czas,na pewno nie tam i nie z wnukami.Dzieci sie rob da siebie nie dla babć.Swoja mamusię wyślij na ławkę,pewnie jesteś ze wsi a te babcie tak siedzą przed domami na ławkach i obrbiają doopska swoim kunom. Poza tym po co potrzebna tesciowa ,nie wystarczy i wibrator,nie będziesz musiała ujadać.

Gość gość
niektore tesciowe maja po 40 pare lat.pracuja,sa zadbane.na lawkach w parku to prababcie siedza.

Gość gość
Jestem teściową i wyglądam lepiej od niejednej synowej:). Tak wiec teściowe są niekiedy atrakcyjniejsze od synowych które na dodatek muszą zająć sie dziećmi i domem w przeciwieństwie do teściowej.Teściowa nic nie musi , teraz czas ma dla siebie .

Gość gość
Siedzę tutaj od lat i właśnie zostałam teściową. Mam się w grobie zakopać? A czy to jest forum synowych? Synową też jestem:) To co mam robić? To co zawsze: w d***e mieć debili typu autorka:classic_cool:

Gość gość
Boże chroń przed tak głupią synową.Współczuję teściowej że taki pustak należy do rodziny. Takie głupie synowe jak autorka były by szczęśliwe jak na drugi dzień po ślubie teściowa by zniknęła na wieki a własna mamusia aby żyła co najmniej 100 lat w zdrowiu.

Gość gość
Bo jest to forum dla kobiet. Bo w ciazy były i rodzily Bo przynajmniej jedno dziecko wychowaly od 0 do dorosłości. W zwiazku z tym maja sporo do powiedzenia na te tematy.

Gość gość
CO TU ROBIĄ? ano czytają durne wpisy durnych synowych.Tym sposobem wiedzą jak się ustawić do swojej by jędzy pokazać miejsce w szeregu.Taki dostęp do wiedzy tylko pogarsza waszą sytuację i nie liczcie na przychylność.No jazda,do dzieła dziewoje:) poczytamy i wzbogacimy swoją wiedzę.

Gość gość
Durna synowo autorko Mam ten luksus, że moja synowa należy do tej samej kasty, co ja. Nie mamy o co się ścierać. A jeśli ty pochodząc z nizin masz problem z dorównaniem matce faceta, to rób coś z tym. To nie jest problem teściowej...

Gość gość
Uuup